Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOMINACIJA - Ima li šta da nismo uzeli ove sezone ?! DUPLA KRUNA , 8 od 11 najboljih, najbolji golman, mladi igrac, napadac , igrac PL, trener i trenerica !! SARAJEVO VOLIM TE
@Shmeky7pa Atalantu niste bas uzeli
@Shmeky7 pioniri uzeli kup
SAMO DA REPLICIRAM ;)
Željo zvani replika ceka svoju sudbinu na drugostepenoj komisiji. Ako nista mogu u evropu kao muhadžiri.
Sta je ba ovo - sve garonja do garonje na slici, jos malo pa bi mogli u NBA zaigrat
Ja bih da repliciram. Bolje Zrinjski nego cigani. E Perhane, napuši se sjeveru!!! Dupla kruna, 8 od 11 i 0:3. Buhahahahahhhh.
@zauzeto Ja se nebi slozio sa vama ja bih da repliciram 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Samo 🤫 moja djecace plavi...
Ma svaka im čast na zasluženoj tituli, ali ovo je čisto preseravanje i cirkus. Pa Barcelona, Juve i Bayern koju u svojim ligama dominiraju i bježe drugoplasiranom po 10-20 bodova imaju oko 4-5 igrača, eventualno nekad 6. Sramota je da najbolji strijelac lige(kakav god da je) nije u Kristalnih 11. Samo je kod nas ovakav cirkus.
Kome smeta jak zeljeznicar
Nermin Jamak!??? Hahahahahahahahaahahahaahahahahahaha.
hop hop hop 1946
D O M I N A T I O N
Zasluženo. Mora se reći.
Zeljin tim je najbolji tim prve federalne
FIFA ultimate team na aparatima