Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dokaz neprofesionalnosti portala je sto bi za ovaj rezultat barcelone stajalo barcelona razvalila levante unistila carobna barcelona pobijedila 8:0 itd pa takvi naslovi cesto stoje i za 2:0 3:0 i sl a ovdje samo pobijedili su koliko znam osnovni princip novinarstva je nepristrasnost ;)
HAHAH Kraljevi . Levante 0-8 i Leotar 0-8 . hahahaha
A jes ova gospoda glupa
u zadnjih 5 el clasica barca je uzela svih pet uz gol razliku 16:2
@Mungos svaka cast to je ljubav prema klubu a ne prema 2 il 3 utakmice godisnje ;) vecina ovih \"velikih navijaca\" barcelone sumnjam da pogledaju i 10% godisnje nihovih utakmica a da ne govorim sto navijaju za njih samo zbog trenutne igre a sta ce biti kad prestanu pobjedjivati kad budu zavrsavali 5 il 6 ??? @@gospodin a sto se tice ovog komentara u vezi titula RM osvojio 1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1966, 1998, 2000, 2002 u finalu 1962, 1964, 1981 Barcelona osvojili 1992, 2006, 2009 finale 1961, 1986, 1994 tako da ti ocigledno znas kad je lopta napravljena cim se 2002 igralo carapama ;) a da napomenem da ovo 2009 ne bi osvojili bez vaseg ljubimca ovreba ;)
Real Madrid je osvojio 3 titule LP u 6 godina, 97/98, 99/00, 01/02 :) Zato šutite, vi nas kara.te 3 godine zaredom, ali smo mi vas karali 90 godina.. Šuti, čitaj malo historiju, fudbal ne postoji od 2005, kad ja Farsa osvojila LP :) Idio.ti maloumni.. Sjetite se veliko Mijatovića, finale protiv Juventusa, velikog Raul i Morientesa protiv Valencije, sjetite se velikog Zidanea protiv Bayera, a pogotov se sjetite kad smo Farsu poderali u polufinalu, 0-2 na Camp Nou.. I da, ko se zadnji smije, najslađe se smije, mahat ćemo vam sa Wembleya:)
Cirkus od utakmice. Ovaj Levante ako nije prodao utakmicu Bog me ubio... pa prvih 5 golova doslo iz pionirskih gresaka odbrane... da Bog sacuva... ovima bi i FK Hrid uvalio 8 komada...
gospodine real je zadnju LP osvojio kad se igralo carapama ili konzervama,sad kad prodjete 8finala javi se
Ma boli me racku i za Barsu i za Real , ja volim Liverpool pusionicarski , nisu nista osvojili hiljadu godina ali dzaba !
nek smo najgori od svih ... al Real KARAMO... realnO :) Mes Que Un Club !! 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5
Brukas se ko niko ovde . hahhahah , ja d.ebilcine cudne , hahahah
E moj dete, e moj glup.ane, e rtrdu.. Farsa ( više ni b nećete dobiti ) je osvojila LP 91/92 godine, ako se ne varam, jedno te godine je bilo pošteno, zapravo i nije ali eto, rećemo da jest, pišite jednu titulu fer i korektnu, 05/06 osvojili ste ligu prvaka zahvaljujući sudiji, koji je bez ikakvog razloga isključio jadnog Lehmana, u 8-9 min nisam siguran.. Sudije vam opet pomažu! 08/09 Ovrebo ( navijač Farselone ) u polufinalu 4 čista penala ne sudi za Chelsea.. To je bila najveća krađa u historiji LP! To vam nikad oprostit neću, zato ja kao navijač Real Madrida ( najvećeg kluba u historija nogometa, 9 titula LP ) nikad vam neću pisati 3 titule LP.. Zato ti si fino se poklopi, uživam u korupciji, kako vam UEFA, FIFA štimaju utakmice.. Dosadna Farselona!
igra mačke i miša
Jel to onaj Levante sa Ilidže :DDDD
@gospodin apsoultno se slazem, i ja mrzim barsu iz istog razloga
Nisi ti gospodin, ti si moj q.... Što se bolan blamiraš majke ti??? Čuj ti rečenice:\" Nikad Barca ne bi osvojila LP da nije Ovreba.\" Bulmezu jedan, Barca je osvajala LP devedesetih godina, al izgleda ti se tad nisi bio ni rodio pa si postao zaboravan... MES QUE UN CLUB ;) Uostalom, lahko im je razvalit Levante sa 8:0...mala maca... Evo zadnje dvije tekme kući protiv Sevilje i Valencije završile su sa 1:0...Na jedvite jade...To dovoljno govori o snazi Lost Galaktikosa... Ma ruku na srce, nisu oni Barci ni u peti... Što jes jes
znaju sad zabijati a kad je meni trebo hendikep protiv seville jedva uzese ljude....hi mate.r vam j..ebe.m