Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Kaćunak Zato je cijela stadion Grbavica, a pogotovo juzna tribina zasticena kao jedna od rijetkih prasuma u europi sa cudnom endemskom vrstom majmuna plave boje koji galame i ricu koljaca, sljadoleda, bakljava hajmo narode ..... !
Orebro-Sarajevo 0-2 ...Obuca Emir i Haris handzic
Zivim u Sarajevo od 2000. godine i prirasto mi je ovaj klub srcu. Mnogo volim Sarajevo, podseca me na moj rodni Novi Pazar.
da se hoće izvadit u četvrtak
Pa zahvalni smo gradu, koji nam je izašao u susret da igramo na olimpijskom stadinou, ništa dvojbeno! Nego, ne znam kakve to veze s vama ima??? :-) Vama ni u džep ni iz džepa. :-)
@Kaćunak Glupane jedan tvoj ŽELJA će igrati na stadionu \'\'Arena viršli-Ovako\'\'... Budite zahvalni bar na nečemu...
GLABAJTE GA ŠTRUMFOVI NA KOLJENA PRED HORDE!
Ovog Orebra moze pobijedit Drita Haziraj.
Ma vec smo dokazali jednom da smo bolji od Šveda, kad su oni znali igrati lopte. Eto Šerifa Konjevica:) cuvajte se vi slasticari-skretnicari Šerifa.
ma kakve veze ima sto gube u domacem prvenstvu kad ce zgaziti Sarajevo u evropi.
stipu Orbro meni je gore sto ne dovedose ni jednog igraca koji ce bit prevaga npr Škoro(ceka papire)ima ba jos igraca ovo je nozbiljno @kacunak dam ti ja hrenovku zenskom rodu
@Kaćunak cijeli *
Pa ljudi moji sta je ovo, ispade da je tezi protivnik Drina iz Zvornika nego ovaj Orebro o.O