Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da te volim, dusa zna draga moja BiH ispod behar gradova uce Bosna i Neretva Digni se iz pepela kao sto put do sada sad s' mirisom ljiljana ljubavi moja Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna slobodna i ponosna Bosno i Hercegovino nasa domovino SRETNO ZMAJEVI - Bosanski sinovi !!!
Naravno kad nemate svoju državu. Ohohohoho.
sandzak je uz bosnu i hercegovinu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
De smanjite euforiju i glupu pricu, ovako je bilo pred utakmicu u Zenici napuhali se bez ikakve potrebe, na kraju jedva zivu glavu izvukli... Srce na teren!
pazi tapkarosa sa transom centrotours.
ma gubimo tekmu 100% razbiti će nas i pokazati šta je atmosfera a ne zenica 10 milja ljudi cccccccccccccc
JAdni ovi BH fanatikosi,zive po siromasnim Evropskim drzavama,nemaju za kifle,ali ipak putuju i bodre reprezentaciju,zao mi ih je sto nisu bili ni u ratu u Bih,ne znaju kakvu zabavu su propustili. A mi u Bosni ovako oholi i bogati,e mozemo da ih pratimo tamo,sram nas bilo.
Ćemo ih karamo ovaj put jer tamo nema magle, nemaju se gdje sakriti....
Samo da magle nebude hebote u Zenici i ptice idu pješke !!!
Volim te Bosno i Hercegovino i kad pobjedjujes a i kad gubis.
satrcemo ih ako Bog da
dosadasnje odlucujuce utakmice: 2003: Danska na Kosevu 1-1 - promasaj! 2005: SCG u Beogradu 0-1 - totalni promasaj! 2009: Portugal 0-1 i 0-1 promasaj 2011: Portugal 0-0 i 2-6 ne znam kako se ovo zove i koji k.... vi skacete po Dablinu kad smo u svakoj odlucujucoj otkazali? Et nismo 2013te al samo zato sto smo imali srecu u Slovackoj i sto je Litvanija bila protivnik koji sve da je mogao nije znao.......
A dje je Niksic, izgleda da je poceo izbjegavati kamere :)
joj pa kako nikad nista ne naucite....okanite se optimizma i govana...ako prodjemo imat cete kad slaviti....al mi slavimo unaprijed pa onda sedmicu hodamo kao nenormalni
nisam jarane vec sam se duboku razocarao zadnjih 20 godina, otkad aktivno pratim ovu reprezentaciju! samo sam se jednom ono pravo radovao - malo za 20 godina!
Eno pjevaju "Herceg Bosno srceeee ponoooosnoooooo!".
Bi rado, ali neka pjevaju kad im je milo!
pjanic se trudio ??? hahaha.....gdje ba ?? jao sto me nasmija frajer....
https://www.youtube.com/watch?v=XRqbSsH2BdI&feature=youtu.be Sretno zmajevi!! Dzeko daje go na asistenciju Pjane! MOlim bez ruznih komenatara!