Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemamo mi šta da dokazujemo da nije bilo slučajno Grčka podera Rumuniju sa 3-1, Slovačka pobjedila Poljsku. U ovoj utakmici dokazujemo samo koliko smo mi dobri ili loši u odnosu na Argentinu.
Čitaj izjavu SPahića pa ćeš skontati. Ne brzaj sa komentarima.
Ante nisi mi odgovorio kakve veze imaju šahovnice po Mostaru, Kiseljaku itd koje su već dugo prisutne i još nisu uklonjene...s obzirom da si spominjao kako mi navijamo za Tursku i mašemo Turskim zastavama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Volim te BOSNO !!!! Samo uživajte u igri jer ta tekma je san svakom igraču!!! Razočarati nas nemozete jer ste nas već učinili sretnim!!!
a vidi ko nam daje intervju, 4 najgora igraca u repki "KVRZIC,VRSAJEVIC,VISCA I ZAHIROVIC", fali im samo jos Sunjic.
procitao sam sta je rekao Spaha, a kod ostalih izjava samo imena. dobro je da nema slika :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nakon sinocnje utakmice,dovoljno je samo reci,bez obzira koliko se budemo trudili,i koliko dobro budemo igrali,necemo moci da budemo iznad Fife i Uefe,mogu oni nasu BiH nazivati kriminalcima,ali nikad necemo biti veci kriminalci od krovne kuce nogometa.Volim Te Bosno I Hercegovino.
2 nula za arg..i to bez mesija.
Kad se sjetim utakmice argentina-njemacka na proslom svjetskom prvenstvu, i kad su bukvalno djeca poderala nadobudne Argentince sa Maradonom na celu. Uh meraka.
E samo sam se ukljucio da pitam ovog "Dejo Deki" radi li on ista drugo nego visi ovdje na klix-u? Pa brate na svakom si clanku sa primitivnim i nacionalistickim komentarima.. Idi radi nesto pametnije covjece boziji.. Ne prosipaj praznu slamu.. NAPRIJED ZMAJEVI, NAPRIJED BOSNO I HERCEGOVINI!!!!
Ako bude Argentina igrala protiv nas kao protiv Ekvadora , naši Zmajevi će razvaliti Argentinu. Mislim da su čuvani bolji igrači Argentine za igru protiv nas , a i sreča nam je da Mesi ne igra , tako da :) ako bi Džeko zaprijetio u šali rečeno njegovim saigračima iz M Sity mogli bi imati super rezultat - Bilo kako bilo Sretno Zmajevi i napunite mrežu najboljim na svijetu mi se ne bojimo nikoga NAJAČI SMO NAJAČI i NAJMOČNIJI !!!!!
Spusti "loptu" na zemlju.
Veruj mi za tvoje dobro, sto pre se spustis na zemlju bice bolje. Hrvati su do juce se hvalili da su najbolji, 6 na svetu ili kako vec, pa vidi odjednom, ne mogu da pobede usrani Island, i vec par utakmica su smejurija. Srbija je na SP pobedila Nemacku pa se digla u nebesa, i onda posle sledio ostar pad. A Nemce to nije oladilo. Ovde je takav mentaltiet, cim se pobedi odma najjaci smo jee, i onda posle komentari kad se izgubi pljuvanje, bla bla. Isto danas za tenis dejvis kup. Ma smesno, ovde nema umerenosti, ili smo najjaci ili najslabiji!! :D
Ja ovde vidim interviju samo kapitaena, ko su ovi drugi ? Od kud oni u repki? A sjetio sam se moraju se prodati....
vidi Visce Turcina ti ces Turcine izgarat za Bosnu hahaha
Sine, ovdje tata, zasto nisi dostupan?!
Od kada su u Šumu "pružili" internet ne može čovjek rahat vijest pročitati bez da neki primitivni pastir ne pokušava biti provokatuvan ili čak duhovit.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka normalna reprezentacija na svijetu igra da pobijedi a mi igramo na dobar rezultat...Tipicno Bosanski ono jadno nesigurno, tako nas valjda ubili u mozak. 11 protiv 11 po cemu su bolji od nas napaceni juznoamerikanci.
zna li neko hoće li biti prenosa na našim kanalima i u koliko tačno sati ?
Bosanska reprezentacija pardon Bosnjacka 22 Bosnjaka 91% (od tog 44% izbjeglica rođenih u Svajcarskoj,Dojčlandu) 3 Hrvata 5% 2 Srba 4% I budali jasno
Hrvatska ima vise crnaca nego Bosna Srba hahahahah
Druže, i država se zove Bosna i Hercegovina. Osim toga pokazano je da može igrati ko hoće, to što se neki koji su se rodili u Bosni odluče da igraju za neku od komšijskih država nije problem reprezentacije. Isto tako te "izbjeglice" su odlučile da igraju za svoju domovinu. Mislim takođe da ne znaš kako se ko od igrača izjašnjava, tako da ti ovi procenti imaju malo smisla.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
dva razlike za zmajeve
vidjel sta hrnjice
Pravo ime Muje Hrnjice, je Mustafa Turcalovic. Hrnjica mu je nadimak. Otac od Mustafa Turcalovica je rodjen u pokrajini Erzurom, danasnja Turska. Mati mu je kcerka Hurem Age Kozlice, Kninskog vladara za Otomana. Otac mu je ubijen, kada je Mustafa imao desetak godina. Sa, majkom seli u Udbinu jedno vrijeme, i onda dolazi da zivi u tvrdjavi Sturlic. Kasnije se selo u Veliku Kladusu.Po predavanju, isao je na sastanak sa Bosanskim Valijom u Banja Luku. No, u Podzvidu, su harali neki banditi, i sve su ubijali. Tako je Mustafa prosao kroz klanac, i sve je razbojnike pobio. Kada je pasao cuo i vidio Mustafu u Banja Luci, odluci da ode u Kladusu, vidi kucu tog heroja. Kako Mustafa nije imao nesto zemlje, Pasa mu rece, koliko koraka napravis, tvoja ce zemlja biti.Tako i Mustafa uradi. Pasa, mu dade pare, a Mustafa obeca, da ce stititi Krajinu od nevjernika. Zajedno sa Taletom Licaninom, otpjevani su u junastvu i medju krscanima, citaj danasnjim Hrvatima.Mustafa Turcalovic je ubijen od istog jednog pakostog heroja Muje Katarice, u zasjedi. Naime Mustata, citaj Mujo je imao bezbroj rana od oruzja, ali nikad nije pogledao. Sam Mustafa je rekao, mene jedino zlatni metak moze da ubije. Tako, ga je Katarica ubio, zlatnim metkom. Mujo Hrnjica i njegova zemlja su danas nacionalni spomenik Bosne i Hercegovine.Njegovi dvori na Pasinim vodama, je danas stara Tvrdjava Muje, koja je i danas u dobrom stanju Kladuse. Braca Halil Turcalovic je ubijen u zasjedi kraj Banja Luke, zajedno sa Taletom Licaninom. Omer je ubijen kraj sela Korenica, od vlaskog vojvode Stojana.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Argentinci razvalite ovu muslimansku reprezentaciju,punu izbjeglica i stranaca REPUBLIKA SRPSKA uz vas
Dejane Dejane,za tuki me povuci. :)
Pozdarvlja te musliman Ognjen Vranješ a sleami te i Miroslav Stevanović. Jebe se svijetu za jedan entitet. U biti ste niko i ništa i zauvijek ćete takvi biti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
SRETNO ZMAJEVI !!!!!