Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ STOLE, KAŽE SE STOLE I \"DADNE\", ALI ETO, NEKA BUDE PO TVOM. POGRIJEŠIO SAM. ;-) SVAKO DOBRO SVIM DOBRIM LJUDIMA OD SLOVENIJE, HRVATSKE, BIH, SRBIJE, CRNE GORE, MAKEDONIJE I CIJELOG SVIJETA.
@AKADEMIK Primjetio sam da si jako nepismen..ne kaze se \"dadne\" ! Ibisevicu sve najbolje..
Nedaj se lave, samo tako pametno i laganini, važno je imati stav i snagu a sve ostalo če doći Raja su uz tebe, znam da ovo čitaju i naši momci posvuda, tako da znaš s vama se i mi bolje osječamo
Kenane sreco Salihovic je rodjen u Zvorniku sta pricas? izbjeglica je isto kao i Vedad
ŠT REĆI?ON JE IZUZETNO LOJALAN DOMOVINI!!I TO JE JAKO DOBRO,TU JE PRIVOLIO I SALIHOVIĆA KOJI JE ROĐEN U NJEMAČKOJ!!ON JE VOĐA U BITI I TAKO IZGLEDA NA TERENU,MISLIM KADA SE VRATI SA SALIHOVIĆEM I MISKETOM I DŽEKOM TUĆE SVE REDOM!!A PLUS IBRIČIĆ KOJI FAKAT JE POKAZAO DA JE EXTRA IGRAČ.PRIJATNO IZNENAĐENJE JE PANDŽA KOJI SNAGOM NADOKNAĐUJE NEKE STVARI..MLAD JE ALI JAK -BERBEROVIĆ JE KAO UVJEK JEO ZEMLJU I TO JE NJEGO VPOSAO DA LOMI BOK.I CENTAR IPAK JE RAHIMIĆ I JAHIĆ KOJI SU POKAZALI DA SU LAVOVI A ŠLAG NA TORTU SVEGA SPAHIĆ.
VEDO JE BOŽIJI FENOMEN!!! VANSERIJSKI DOBAR NAPADAČ, ALI I DOBAR ČOVJEK. NEKA TI DRAGI BOG DADNE DA SE ŠTO PRIJE OPORAVIŠ OD TE POVREDE I PUNO SREĆE U DALJNJOJ KARIJERI I ŽIVOTU.
vedo sve najbolje brate i da se brzo vratis u reprezentaciju
joj vedo kako si nam trebao ovih dana...