Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se na*** matere svima nadležnima koji su dopustili ovoliko proseravanje oko ove utakmice do mjere da nam snajperisti vise na zgradama. Ovo više nije država, ovo je tvorevina. HEEEJJJ SNAJPERISTI......ma i zapucaj po narodu al nemoj po paušalima i dnevnicama...čestitke idu i za Fincija iako nije nadležan ni za šta, ali bi rado da bude...
Ovo ti je isto kuća u kojoj otac otima od djece i žene pare i troši u kafani i na kurve. Žena se jebe sa strane skim stigne, a djeca goli narkomani i drolje. Niko nikog nit benda nit poštuje, žive u katastrofalnim uslovima, nemaju interesa da im bude bolje, ali eto iz nekog razloga postoje. Eto ti naša lijepa Bosna (i Hercegovina) u malom. PS. iako si u pravu, i dalje mislim da si kreten..
Pa utakmica je, nije rat u pm.
Sad mozete pljackat po Sarajevu i Travniku jer je sva njihova policija u Zenici . Malo ludo.
UBIJ CIFUTA!
Ubij cifuta da srbin nema brata.
Kad ce sastavi zna li se?
Dobro je kako si ti 😁😄😆
Dali je iko pratio od ovih reprezentaciju od pocetka sa tradicionalno bijelo/plavim... vise sa ovim forsiranjem plavo/zuto kao da Ukraina igra...
kratkopantolasi na haparatima!
vidjet ces kad ostane cifutska vosjka tu i poslije utakmice
I meni to smrdi pravo majkemi , al djaba njih 500 a nas citava drzava , šakama da ih zajmimo nigdje ih nebi bilo :D
Izraelske kukavice ! Lafo da pokazu kako su toliko ugrozeni da moraju svugdje imati osiguranje, djubrad cifutska
ovoliko policije nije bilo ni u Fergusonu
Ajmo Zmajevi, ko sinoc rukometasi... Povedite 3:0 pa nek zavrsi 3:3.... I nismo bolje zasluzili.
el el israel !
Ja na ovu utakmicu otisao ne bih...slobodno bi pustio samu policiju da budu prisutni a sve tribine prazne! Ovo nije sport!
upravo tako..razumijem tjelohranitelje, ali snajper...
kakva je ovo jalija u potkosuljama na mostu?