Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Harise hvala zi za svaku sekundu koju si proveo u najdrazem dresu.Ipak si ga sa ljubavlju i oblacio i nosio.Ja osobno cu se rado sjecati svakog tvog nastupa.
@NIVEAbanovanALTUSAM "Jedan od naših najbolji igraca" Jedan od naših najboljiHHHH igraca
Kapiten sampionskog tima! Predvodio momke u pohodu na Kirin kup, hvala momcino!
@NIVEAbanovanALTUSAM HAHAHAAHAHH ne brukaj nas bogati neko ovo cita, cuj kirin kup :O
@NIVEAbanovanALTUSAM Ne do Bog da ima 5 top komentara, ti bi se nadovezo na svaki
sa 30 metara, Medunjanin ne fula!
Svi u napad jedan je Hare.
Prije svega kulturan i pošten momak,bez skandala i gluposti,uvlijek se odazove i odigra pošteno,uz Ibiševića najpošteniji momak u reprezentaciji,sretnoi hvala Harise
Jest covjek igrao al nije neka igracina bio. Imao dobar sut koji je ulazio samo portiv malih ekipa. Zadnje 4 godine za nas je igrao katastrofalno i jedva sam cekao kad ce ga zamjeniti. Dok primi loptu i prosljedi pas trebala jedna rotacija zemlje. Al nama je dobar bio samo zato sto uci fatihu i ne brije bradu , kao i sve. Cjenimo fudbalera po licnosti ne po igri, kao i sve u drzavi, pogresan sistem vrijednosti ! Izvolite ?
Iskreno, nemaš pojma o fudbalu! Igrači kao Pjanić i Medunjanin upravo treba da imaju posjed lopte i kreiraju igru, ne da se brzo oslobađaju lopte. Još nešto, lijevonogi fudbaleri su uvijek deficitarni, a kada imaš lijevonogog veznjaka i šutera, to je posebna vrijednost. Uči, nije grijeh ne znati, nego ne htjeti naučiti!
@D1N0.K O cemu pricas , da nam je medunjanin razigravao , pa njemu mrsko potrcati da se otkirje da mu neko doda loptu. Sve sto je uredio je par prosjcnih utakmica, kako reprezentativno tako i klupski. Imao je tih nekih slobodnjaka. Pjanic je vec drugi kalup, pjanic je prerastao nasu reprezentaciju nema s kim da igra je ne postoji covjek koji ce mu stajati za ledjima dok on kreira/ide naprijed/ "rizikuje" , tako da uvijek davati prosjecne partije za nas jer mora razmisljati defanzivno.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Postujem odluku, al mogao je Hare ostat' jos koju godinu. Nadam se da ce selector Prosinecki iskoristiti ovu priliku i zaista uraditi ono zbog cega je Hare is otisao, a to je da ustupi mjesto mladjem kapacitetu. Hvala za nastupe Harise!
Bože pustih suzu na ovu priču kako ga je vojnik izveo iz autobusa...Hare, želim ti sve najbolje!
Da je bio malo brzi mogo je strasnu karijeru napravit
bravo momcino ! tesko ce ti naci dostojnu zamjenu.
Uvijek je imao neku smekersku eleganciju u svojoj igri
Barbarez, Spaha, Miske, Haris....kapa do poda. Nek ste nam zivi i zdravi drugari. Kao i mnogi prije i poslije njih. Haris je skromna ljudina!
Igračina. Za Pjanića svijet izmislio! Što je igrao, odigrao je dobro. Pjanić igra svaku a učinak NULA! Svaki put! Hvala Hartsone!
Tipura zaboravio si Zlatana Muslimovica iz generacije koja se oprostila a koji je ginuo na terenu.
Hare majstore sretno u zivotu, i hvala ti za svaki trenutak proveden u reprezentaciji
Svaka cast za clanak.. mada su i Haris i svi pomenuti u clanku zasluzili mnogoo vise. No to je vec do naseg nenogometnog saveza koji se nije udostojio da organizuje revijalnu utakmicu za ove momke ...u kojoj bi se svi ovi momci dostojanstveno oprostili, na kojoj bi se i mi oprostili od njih i na kojoj bi dobili najveci aplauz u karijeri. Nazalost niti je savez takav niti smo mi takvi :(
LEGENDA SI BIO I OSTAT CES HARISE.