Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo po malo i biće Grbavica prelijep stadion... Za Želju se diše ..za Želju se živi... Željeznićar za život cijeli !!!!
Hvala opštini
Da hoće doći na Grbavicu BATE u naredne dvije sezone da vide komšije kako se igra LOL
Željezničar prodajom desetogodisnjih ulaznica skupio milion km za izgradnju tribine koji se klub moze pohvaliti tom informacijom u bih a boga mi i sire .Opstina dala dvjesto hiljada i odma sadaka arena pa normalno da ce se uloziti pare u nekog ko ima perspektivu .
Kakav smo mi pogan narod za jednu pozitivnu stvar hiljdu negativnih komentara i nije cudo sto nam je ovako stanje i sto ovako zivimo TM87 4 ever.
Pitari pametnije vam je da kontate kako cete svoj stadion napraviti da ne igrate po zenici, pustite se vi Grbavice
Samo nam donacija. Zelimo da se stadion zove Danation Arena.
Evo ja opet po ko zna koji put.Molim novinare da objave vlasnički list parcele na kojem je stadion Grbavica.Isti je moguće dobiti u aplikaciji E-GRUNT,pa da onda vidimo čiji je stadion Grbavica.
@gooUser1552840539 stadion je u vlasnistvu Zeljeznicara, sta je problem???
Jeli trofazna?
Amawe eto pawa
Ima li Pitara u toj sarajevskoj opcini gdje je Grbavica?🙄
Opcina, Savez, Grad i eto ti modernog stadiona
To sve plaća Elektroprivreda,korisnik plaća samo kilovate,Ovo je još jedna koldzina pljačka
Spavaš li mirno Nedžade Ajnadžiću :D
Trebaju odluciti jeli ovo privatni stadion ili drzavni, jer ako je privatni aoda privatnik ulaze u njega, i koristi ga samo on ili ga iznajmljuje po komercijalnoj cijeni, a ako se ulazu drzavne pare u njega onda ga svako moze koristiti besplatno jer je drzavno i moze placati samo odrzavanje za dati period a ne komercijalnu cijenu da placa
Odakle pravo opstini da daje pare gradjana, da se ulazu u privatni stadion, kako ovi zele da kazu, ako je stadion drzavni onda uredu.
najveći klub i treba da se pripazi malo Šampion sa prelijepe Grbavice!