Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao navijac Sarajeva, zelim Zeljeznicaru da napravi vrhunski kamp, koji ce donijeti njima, a i nasem fudbalu u cjelini bolji kvalitet. Naravno puno dobrih mladih igraca, buducih reprezentativaca i da uvijek budu drugi na tabeli, a Sarajevo prvo naravno ;)
Miske je za Selimovica Berluskoni
glupko
A šta će šef stručnog štaba na sastanku o kampu. Očito je Selimovic samo Amarova marioneta.
Ova uprava isto kao i stara uvijek kad nema rezultata počinje priču o infrastrukturi.
Preuzet manji klub i njihov stadion preurediti i napraviti fol nekog kampa.Dozvolit i lokalnom klubu da igra i tacka ev ima fini stadiona u okolini grada : Radnik Hadzici,Rudar Breza,Unis Vogosca Ili Ilijaš...
Selimovicu nemoj pametobati nego ljusima plate isplati. Dugujes im minimalno 5 plata a ovdje se qrcis. Otvorio so svasta nesto i Travniku i zaposlio dosta ljudi ali koja korist kad nikome nedas platu.
Mi se zajebavamo sa glupostima a omladina pa i oni stariji i kompletne porodice odoše da se nikad ne vrate! Nama na pameti kojekakve budalaštine, baš kao da smo neka normalna,uređena zemlja u kojoj sve funkcioniše. Pa predsjednik države neće prvi doći da gleda utakmicu Želje a kad bude igrao sa Zvezdom ili BiH sa Srbijom, navijat će za ove preko Drine! Ovo je kao i sve ostalo čisto pranje para i "ugrađivanje"! Možda će nam migranti dole trenirati da ih možemo prodati?
molim te željo nemoj u evropu! pa kako da ih zae6avamo za 8 komada kad mi primimo 12
"DOBAR VAM JE HADŽO BIO DOK JE PARE DONOSIO, SAD KAD PARA VIŠE NEMA, U KUĆI VAM STO PROBLEMA"
Kkupite ga od Huse Cesira..povoljno ste mu prodali prije par godina 4 duluma zemlje kud je trebalo da prodje autoput....al vi ne izgradiste autoput vec najvece zlo kruzni tok koji nije treba da bud ..a odmah ste semafor roknuli kraj cesirove firme....
Efendiću, koliko ćeš mi platiti da mi dedu satareš autom? Ne znam šta ćemo sa njim, a i u maloj smo financijskoj dubiozi, pa eto... Razmisli malo, jedino u tebe povjerenje imamo da ćeš to ljudski odraditi l.
opcija je Zuc ili vrh Svrakinog
@pizza Može i to, ima tamo mnogo onih koji vole njihovog ŽeljA
Pa može tamo negdje oko Foče, Rogatice ili na Kosovu odakle im je velika većina navijača.
ovaj ubica jos na slobodi