Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li se ovo Kosevo ikad renovirat? Treba nam 1 veci stadion za utakmice reprezentacije protiv velikih timova. BP i Grbavica su ok, ali siguran sam da bi Italiju i Holandiju moglo gledat 20-25 hiljada ljudi a jos bi i ulaznice bile jeftinije. Nikad necu zaboravit BiH - SAD na Kosevu. Sjajna utakmica i atmosfera.
ako klub dobije dozvolu za upravljanje stadionom, mi cemo ga dovesti do kategorije 4...samim time bit ce i jedini stadion u BiH kategorije 4
@ForceIndia871919 Hajde sada vi iz FK Sarajeva pokazite se na djelu.Sve ono sto ste pricali vasim navijacima,bacali im pijesak u oci,hajte sada dokazite da stojite iza svega toga!Priliku imate.Kazete da nije dovoljno nacelnik Ajnadzic ulagao u Stadion,nije se dovoljno potrudio,e pa gospodo sad je red na vas!Ima da vas do sudnjeg dana prozivam za Stadion za koji 1KM niste dali!
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Ja ne znam ako vam ova opcija ne odgovara. Onda se selite.
@gooUser1567931087 Sad bi FK Sarajevo nesto pregovaralo i mijenjalo memorandum i trazilo neka rjesenja prihvatljiva samo za njih,za ostale bas i ne.Imate evo ponudeno-ili prihvatite ili odbijte.Opcini Centar je sasvim svejedno.Ali sad se vi pokazite na djelu kako biste sve promijenili i evo ispravno uradili.Cisto sumnjam da cete ista pomjeriti s mrtve tacke i da CETE UOPSTE PRISTATI DA PREUZMETE STADION.
Nadam se da ce se konacno i ovo pitanje rijesiti.opcina je pokazala razumijevanje po ko zna koji put za ovaj klub koji ih je konstantno prozivao i blatio...
Nacelnik Ajnadzic je jos jednom pokazao svoju velicinu i koliko mu je stalo da Opcina Centar rijesi ovo pitanje, koliko god da ste ga prozivali... Kapa dole.
Hljeb te 'ebo, koliko SDA botova u komentarima. Nema ovdje cevapa djabalohe, bezveze ste navratili.'ebo vas Bakir!
Isprosili ste stadion za marku, sad da vas vidimo
Eh sad me bas zivo zanima sta ce se desiti i kako ce ga renovirati i rekonstruirati. Zalili su se kako im Opcina Centar nista nije uradila i vjecito su iskazivali nezadovoljstvo. Eto sad radite kako mislite da trebate, pa ocekujemo spektakl
Apsolutno korektan i prihvatljiv prijedlog,opcina se maksimalno zalaze za pozitivno rjesavanje pitanja stadiona,ostaje da se vidi da li je klub spreman iskoristiti ovu priliku,zasukati rukave i poceti sa ulaganjima.
Opcina godinama finansijski pomaze rad FK Sarajevo i osim toga najvise je ulozila u modernizaciju stadiona i bezbroj puta dokazala da je obnova Koseva visoki prioritet Opcine,krajnje je vrijeme da i klub nesto napravi po pitanju stadiona.Nadam se da ce sa preuzimanjem stadiona,klub ispuniti dato obecanje i ulagati u infrastrukturu stadiona.
Sad bi FK Sarajevo nesto pregovaralo i mijenjalo memorandum i trazilo neka rjesenja prihvatljiva samo za njih,za ostale bas i ne.Imate evo ponudeno-ili prihvatite ili odbijte.Opcini Centar je sasvim svejedno.Ali sad se vi pokazite na djelu kako biste sve promijenili i evo ispravno uradili.Cisto sumnjam da cete ista pomjeriti s mrtve tacke i da CETE UOPSTE PRISTATI DA PREUZMETE STADION.
Treba procitati sta podrazumijeva kategorija 4.Nije to samo metni brojace ulaznice,i sklepaj malo parkinga.Treba tu dobro uloziti para,a upitno je ima li Kosevo dovoljno prostora za sve zahtjeve UEFE. Hajde,valjda uspiju...
Izbjegliceeee, beskućniciiii hahahahaha 😂😂😂😂😂😂😂😂
Mi smo najveći klub u BiH hahahaha
Zasto za 1 km moze se dogovoriti da umjesto placaju iznajmljivanje ulazu u renoviranje
Otkud muda da se vjetnamcima daje drzavna imovina tek tako
Ode lavor za marku 😂😂😂😂
Kakav Stadion! Opičite vi gore jednu džamiju... 😂