Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E tako se to radi udruzenim snagama se moze jos bolje i vise, ne moze sve sama Opcina Centar...jer mi to svi zasluzujemo.
@pelikannii Kada se male ruke sloze,sve se moze,sve se moze.Davno receno i opisano.Ne moze Opcina Centar sama podnijeti ovoliku investiciju ma koliku zelju i teznju imala.Ali uz zajednicke napore se moze mnogo toga uciniti i za Kosevo i za teren i za navijace i za ponos i dragulj Sarajeva.To nam je zadaca,svima.
@pelikannii Ovako se to radi.Samo zajednickim djelovanjem mozemo ocekivati da ce se nesto uraditi i napraviti od Koseva.Kosevo vec odavno vapi za modernizacijom i idemo ka tome da tu pricu uoblicimo.Po meni je ovo ispravan put.Svi da se ukljuce po malo dobili bismo dovoljno i uradili dobar i kvalitetan posao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nepostojanje modernog stadiona je problem koji treba rijesiti zajednickim sredstvima,od samog pocetka opcina jedina ulaze u poboljsanje uslova na stadionu,nadam se da ce osim nogometnog saveza i ostali pruziti podrsku.
Idemo polako ka ostvarenju cilja i gledanju evropskih utakmica na Kosevu. Drago mi je da je konacno i NS BiH shvatio da se treba dosta vise ukljuciti u sufinansiranje poboljsanja uslova na BH stadionima.
Samo naprijed.👏Naše Sarajevo zaslužuje da dobije jedan moderan i uređen stadion.Udruženim snagama ćemo i doći do tog cilja.
Zasto uvijek Opcina mora prva povuci najveci tetet, a opet bude kritikovana?
Odlicno, ovako to i moze funkcionirati, samo zajednicki koraci i pronalazenje rjesenja. Ovaj grad zasluzuje olimpijski stadion u novom ruhu!
Super.Korak po korak ce se ovaj nas gigant nekadasnji dovesti u zavidno stanje.
Svi se u ovaj projekat trebamo i moramo ukljuciti.Bez ikakvog izuzetka
Stadion Kosevo se mora modernizovati,krajnje je vrijeme.Zaista se toliko novca prebacuje Grbavici,za Kosevo se ne mari.To nije fer.
U vremenu kada je politika nazalost usla u sve pore drustva,izrazavam veliko nezadovoljstvo sto nam na ovim projektima okrecu leda i podmecu noge da posao ne uradimo i dovedemo do kraja.Evo korak po korak ce se u inat svima,gigant Kosevo izdici.
Modernizacija stadiona Kosevo nam je prijeko potrebna.Vise nisu humani uslovi kakve imamo na tom stadionu.Ako je neko vjezbao na atletskoj stazi,imao je priliku vidjeti u kakvom je losem i dotrajalom stanju ona.Teren takode.Moramo se u ovu pricu ukljuciti svi
Malim koracima se krupne stvari urade.Sad su kupljeni brojcanici,sutra ce nesto novo.Tako se posao radi i uradi.Bravo
Opcina Centar se snazno bori i zalaze za ovaj Stadion.Nemojte misliti da ce se u konacnici krivica sa svih institucija koje su se na ovaj poziv,poziv modernizacije Stadiona oglusili,prikriti i da necemo znati imena koja nisu zeljela i koja su odbila dati barem minimum sredstava!
Sjecam se Grbavica kada se radila svi smo donirali koliko je ko od nas mogao,kupovali smo stolice,Vlada,Federacija,Opcina,inostranstvo,svi su ulagali i slali novce.Kada se Kosevo sad radi nekako mi djeluje da se svi ograduju i pokusavaju izmaci.To ne smijemo dopustiti!Stadion Kosevo je bitan i lokalnoj zajednici sto je i dokazala i gradu i federaciji i drzavi.Prema tome svi se trebaju ukljuciti i svoj doprinos dati!
Zajednickim snagama i mozemo nesto uraditi.Pojedinacno i ne bas mnogo toga.
Ovako se to radi.Samo zajednickim djelovanjem mozemo ocekivati da ce se nesto uraditi i napraviti od Koseva.Kosevo vec odavno vapi za modernizacijom i idemo ka tome da tu pricu uoblicimo.Po meni je ovo ispravan put.Svi da se ukljuce po malo dobili bismo dovoljno i uradili dobar i kvalitetan posao.
Divna prica.I treba da se udruze ovakvi giganti i da naprave odlican posao za sve nas.