Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jelena svrsava
Gdje je pošlo po zlu moj Quaresma pa ne napravi karijeru bolju.. u Sportingu je bio veci talenat od Ronalda u to vrijeme, svako je govorio.. uvijek se jezim na njegove trivele i rabone.. strahota od igraca
@TheViper Cak je Ronaldo vecinu driblinga i finti koje je poslije koristio u Unitedu preuzeo i naucio od Quaresme. Da je imao mentalitet i ambicioznost Ronalda, daleko bi dogurao.
Cigano do Porto!
šta kaže jelena karluša?
jedini igrac na svijetu koji bolje sutira vanjskim dijelom kopacke nego unutrasnjim
ti nemaš pojma o fudbalu luka modric to stalno radi
STRAH ME DA TE VOLIM KAO NEKADA JOŠ OVA DUŠA TEBI PRIPADA STRAH ME DA TE VOLIM KAO NEKADA HILJADU TUGA, SREĆA NIKADA
U nasoj ligi ne znaju centrirati kako treba a ovaj Quaresma rabonom u glavu gadja
Da je pametan kosto je dobar igrac, sada bi igro za neki od najaveci klubova i lagano prive karijeru kao jedan od najveci majstora fudbala.
Ronaldo je maca mala za ovog tipa,ali rad red i discpilna nazalost mu nisu jaca strana bili tako da nije napravio neku zavidnu karijeru kao Ronaldo. Steta,ipak i danas dan magija ga ne popusta.
zajedno poceli u sportingu...navodno ovaj bio veci talenat