Ostaje barem do ljeta 2013.
1
Olimpic produžio ugovor s Milošem Vidovićem
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@bolo Smješan si i jadan!
velikani sa cime se vi hvalite,mi tek usli i imamo 500 gledalaca a vama ni 2000 sta li vi prosipate i prodajete pod bubrege.Budite realni da ste malo izgubili sjaj iz proslih perioda,prevedeno boli nas taki za vas.
dobar igrac,mogo bi daleko dogurat
@selecao Dobio je obećanje od glodara, pa će mu biti isplaćeno nekada kada dođe nova Uprava....., to je sistem rada glodara,........, tako je radio i u velikanu.... Meni samo nije jasno kome igra ovaj OlimpiC.... i eventualno ko će ga gledati i da izbori tu Evropu....., bilo bi jedno 500 glodara na AFH..... Nijaze, prestani se PROVALJIVATI.....
a financijski detalji? mislim ipak se ovdje radi o milionima, daj nam otkrijte jel jedan ili dva milos dobio za potpisivanje ugovora
MANIJACI , STRPAM K U R C I N U U USTA VAM MAJCI !!!!!!!!!!
Live stream za sutra : Leotar - Kozara 21.04.2012. 13:55h Watch http://bit.ly/I41M9t Široki Brijeg - Sarajevo 21.04.2012. 16:25h http://bit.ly/J1TrWM Željezničar - Borac BL 21.04.2012. 19:55h http://bit.ly/I41M9t El Classico 21.04.2012. 19:55h Arena Sport HD 3 Molimo vas da stream pokrenete 5-10 minuta prije pocetka utakmice.
@BHT i k l i x Još jedan od armije kompleksaša i paćenika KOJIMA JE FK SARAJEVO STALNO U MISLIMA I PATI ŠTO SU NE NAVIJA ZA ISTO A KOJI DOKAZUJU DA JE UISTINU FKS NAJVEĆI KLUB U BH PA I ŠIRE! KO NAM ZLO MISLIO, O \"BORDO PRIJATELJU\" NAM VISIO! ;)
@BHT jel to kontas da i u evropi postoji komitet na celu sa babom osimom ? nece mozda opet bit 7 ko protiv litexa al hoce zato standardna sjedi 5... za kraj si zaboravio da napomenes staru dobru, famose famose eto zelje tamo se, mani se bajki ta stara varalica nece dovijeka....
Bravo za Olimpic,zaista se radi planski sto se da vidjeti.
Olimpic zeleno-bijel a dresovi crno-bijeli! :O
To Miloše Srbine!
Objavljeno 19.04.2017. u 15:46 fksarajevo.info objavljuje a mi prenosimo tu vijest: Novi vlasnik FK sarajevo je federalna uprava policije. Nakon odrzanog tendera novi ponosni vlasnici ce uloziti cak 42.95 KM za obnovu igrackog kadra. Direktor FUP-a Hamo Hapic je izjavio: \"Mi kada smo culi da je sarajvo nastalo tako sto su nase kolege prije 70 godina pokupile igrace zelje i nacerali ih da igraju za FKS mi smo dosli do ideje da isto tako pokupimo igrace FK Kakanj koji su nam glavni konkurenti za ulazak u premijer ligu i naceramo ih da igraju u nas i tako cemo opet i n s a l a h da uceramo u 1.ligu. Haj zdravo... U narednim satima cemo vas obavjestiti o detaljima kupoprodajnog ugovora.
12.08.2014. Sportski dio dnevnika: Igor Ristic: Sportski dio cemo poceti lijepim informacijama. Zeljeznicar se plasirao u grupnu fazu lige prvaka pobjedivsi u uzvratnoj utakmici na Grbavici Ajax iz Amsterdama rezultatom 3:1. Podsjetimo da je prva utakmica zavrsena 1:1. Zrijeb za grupe ce biti odrzan sutra nakon cega cemo znati koji velikani ce biti protivnici najtrofejnijeg BH kluba. Olimpik je takodje postao sudionik Lige UEFA pobjedivsi na stadionu Asim Ferhatovic Hase Becku Austriju rezultatom 4:1. Sada vijesti sa domace scene. FK sarajevo nastavlja pripreme pred pocetak prvenstva Prve Lige Federacije. Danas su se bordo momci okupili u Brezi gdje ce odigrati jak turnir sa lokalnim ekipama PU Breza i sa FK Trnopolje. Ovo ce biti glavna provjera pred pocetak takmicenja a u bordo taboru su veoma optimisticni i nadaju se pobjedama protiv ovih nezgodnih ekipa. Toliko u sportskom dijelu dnevnika. Dovidjenja i ostanite uz nas program.
osvoji iphone nagradna igra na linku :) http://q.gs/1663782/rafflewinaniphone