Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzmite Kumana da vas skroz ukanali.
Je li ograo Penaldo juce? Ne vidjeh ga.
👍🏼😂
Sam si kriv sto si doveo kloceve poput magueira, mctominaya, freda i naravno matica!
I ronalda
Junajted je bez Ronalda prosle sezone u citavoj sezoni u 38 utakmica imao samo 6 poraza, a sa njim u 9 utakmica imaju 5. Junajted je bez Ronalda u prva 3 kola ove sezone imao 7 bodova i bili su prvi, a sa Ronaldom u 9 kola imaju samo 10 bodova. Ronaldo u Engleskoj ligi ove sezone ima 4 gola u 734 minute. Dakle, gol postize u proseku 183 minute. Samo je u prve 3 sezone svoje karijere imao goru statistiku od trenutne.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ferguson, šta njemu fali, još je živ
haha, kumana, kumana
Slab trener i srednja zalost igrac bivsi za tako veliki klub
Koeman bez dvojbe, samo da vidim koliko ću minusa dobiti.
Konacno! Davno trebao dobiti nogu!
Trebao ostati haha
Zbog toga su mi I oborili tiket sinoc , ubacili u prvu brzinu znajuci da strsljenovi mogu igrati kad im se dozvoli samo da ovaj otkaz dobije, rekao bih nesto na engleskom psovku jednu Ali blokirali bi me ovi sa klixa
Obori me juce idiot
Zamisli da vodiš jedan Mančester Junajted, a da na 164 utakmice imaš 34 remija i 39 poraza i pored toga što imaš više igrača svetske klase i pored toga što imaš svake godine ogroman budžet koji spiskaš na prevare poput Megvajera i Sanča. Ovaj otkaz je trebao doći mnogo ranije, a da Ole Gunar ima obraza i da mu je zaista stalo do Junajteda sam bi otišao jer je očigledno da ništa ne štima, da blamira i sebe i klub koji ga je proslavio.
Kakva sreća za Manchester kakav nesposoban lik
Ko god dodje nece nista bolji bit.
Prevara od trenera.
Denis Zvizdic novi sef struke
Plačem... Teško njemu u Norveškoj...
ja sam iznenadjen, stvarno...