Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaka 2002 na svjetskom prvenstvu je imao uticaj kao i fenomeno 1994...dakle nikakav...a za mladju raju, ova ekipa, gdje je rivaldo najbolji kao igrac bio, a fenomeno busio mreze, ronaldinjo se igrao lopte, ljudi su skoro pa prosetali prvenstvom..najteze im je bilo protiv tada fenomenalne turske...
Vrh vrhova
"Za ovu generaciju važi da je jedna od najboljih reprezentacija ikada, a mnogi misle da je čak i na samom vrhu." Na samom vrhu al klixove pismenosti i google translatea. Al fakat ova nepismenost novinara pocinje bit zabrinjavajuca.
ovi su jos uvijek jaci od nase reprezentacije
Vrhunski fudbaleri, bilo je uzivanje gledati ih na terenu 👍🏼👍🏼