Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@marijuana Oni cekaju Bajramski
A Sarajevo :P
LESINA ZA LESIINARE JE SPREMNA IPAK SMO MI PRAVI DOMACINI
U pravu si, kako se ponašate i ne treba vam riječ kvocijent, jer ga i nemate. Inače, to je međunarodna oznaka IQ, prema tome, ne miješaj koificijent, jer je to matematički pojam i nema veze s intelektom. A ti sada otiđi babi i pitaj je kako je to kad se morala Begovima podavati za kilu brašna.
U Srpskom jeziku ne postoji rijec kvocijent!!!!! Specijalisto! Aj sad trazi babu nek te poducava narodnom govoru!
vagine(zeljeznicmari) protiv kur.ca(borca) .......ubice(listica)protiv veleza Ajmo rodjeni guzi.te ovo sve redom!!
Pa stvarno ste iskompleksirane poturcene seljacine iz smrdljivo vehabiskog sarajeva
Inteligencija se mjeri kvocijentom, a ne koificijentom. Jesi svjestan koliko g.lup ispadaš?? Pokušavaš meni da mjeriš IQ, a ne znaš ni kako se zove mjerna jedinica za inteligenciju. Nemoj se više ni raspravljat\', ja bar neću s tobom, rasprava s polupismenim čovjekom kao što si ti ne vodi ničemu. A da ne spominjem, da se u fudbal razumiješ k\'o Mara u krivi kyrac. :-) Uzdravlje \'\'koeficijentaš\'\'. :-)
Ha, opet ce pusiti Borcu, jalija Carsiska !
Tek sad vidim s kim se raspravljam...koeficijent inteligencije ko memorija na disketi...... pokazace se u dvomecu ko je bolji! i vjeruj mi nakon toga se neces pojavljivati ;)
Željo i Velež u finalu
volim Velez i Red Army volim tebe mostare tu sam rodjen tu cu umrijet tu je meni najbolje Procvjetala bijela lala Velez nosi kup marsala
VFC 1922 The religion
da osvetimo nase sarajevo :) ipak smo mi MUSLIMANI !!!!!
@lažni bolo Rekao sam fuj to....mama ti je umorna i nemoj puno da laješ....brzo u kućaru.....
Nemaš ti pojma. Pratiš fudbal k\'o moja nena. Čuj to \'\'Borac za klasu bolji\'\'! To može izjaviti samo b.olestan i strastven navijač koji ne vidi dalje od svog nosa ili totalni laik koji nema pojma u fudbalu. (slobodno se pronađi koji si ti). Ekipa bolja za klasu bi imala 20 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranog, a tvoj Borac zaostaje za Željom 6 bodova. A ovo za zeleni stol što spominješ kao neka navlakuša Želji, pokazuje da stvarno nemaš veze s fudbalom i pravilima fudbalske igre. To je valjda po tebi trebalo pustiti ch.etnike da se iživljavaju, pa nakon sat vremena ponovo početi susret. Jesi mustra u p. m.
Ma moRe i Siroki. Suzicemo mi njih! Nece nam biti prvi a ni posljednji put. FORZA VELEZ p.s. Puno srece drugima. Vidimo se u finalu kupa. ;)