Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj da pokazemo danas, da je ovo najveci derbi u BIH, sto se tice igracke, navijacke strane, da bude lijepih poteza, da atmosfera bude samo takva, pa bolji neka dobije, Volim te ZELJO!!!
Sretno momci i nek bolji pobjedi!
Komšinice željana, bi'ćeš opet yebana...
ne navijam ni za Zelju ni za Sarajevo, ali nekako volim kad igraju ta dva tima, jos kad sve prodje u najboljem redu bez problema, na i izvan terena bas mi bude drago ... sretno i jednim a i drugim .. nek bolji pobijedi ..
Okrsaj dva ciganska kluba
100 godina=0 trofeja
jarane glup si
Svi na kosevo tamo su najavili 24 pokemona da ce se pojavit.
el-clasico na bosnski nacin jebes ligu ciji timovi gube od malteskih radije basta fino hladno pivo sve cetiri u vis i sutra klix citat i smijat se kako je nasa liga kvalitetna hahaha
Čiji svijet na nogama....sarajevska korida
pocinju hunger games kokuzne drzave u cirkus ligi. vjerujem da je kvaliteta iste ostala na zavidnom nivou 😎
Sve sto ti valja u reprezentaciji stasalo je u dijaspori. Tako da bi mozda i trebalo
jad bijeda i cemer na kukuruzistima saban lige
picolizac suti i lizi