Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Mirsad Fazlagić - Emir Spahić 311:1.000" Ovaj prvi, vjerovatno jedan od najboljih na svijetu, na svojoj poziciji u svoje vrijeme. Al' haj.
@Ishak7 da ne spominjem Marica i Katalinskog, posebno prvog, tri puta u reprezentaciji svijeta. Smijesno.
Online glasanje ima smisla da se izabere npr. mis, nešto što je vidljivo. A za najboljeg fudbalera mi je skroz besmisleno. Za NAJPOPULARNIJEG u redu, ali za NAJBOLJEG ipak trebaju neki mjerljivi pokazatelji, a ne sviđa li se nekom ili ne.
1 Dzeko 2 Pjanic 3 Misimovic 4 Barbarez 5 Salihamidzic... nakon 1996.. prije rata nisam gledao da bi mogao reci.
ne znam po kojoj logici ili metodologiji ste sparivali ove parove,ali je ovako totalno nakaradna,ima nekih imena,ma ima pola koja mogu zamjeniti bar 20 drugih boljih,ali kad vi stavite Duška i Kulju jedan na jedan onda se vidi da nije stvarni cilj naći najboljega nego manipulirati stvarima,usporedi Kulju s Baždarevićem,Duška s Kodrom ili Vahom,ovako niđe veze,..
Pjanic je dobar ali sigurno nije bolji od Hasana... Nacin glasanja nije bas dobro definisan a ni sami parovi... Na kraju cemo dobiti 5 igraca na istoj poziciji...
Kakav god da bude rezultat Pape je najbolji svih vremena..realno
@gooUser1579008188,možemo dvojiti oko Papeta i Bake,slažem se ,ostali su debelo ispod njih,..
Uzasno glupo glasanje.
Al nigdje nema da se glasa,nije ni cudo što jedva hiljadu ljud glasa sakrili glasanje ko bakir sebe u trezor
Samo nam je nešto Konjić zapostavljen. Nema ga u zadnje vrijeme da šta prokomentarise, bar koronu :).
Izgleda da nas pripremaju za online zivot? Najebali smo
@MujinGumeniCevap7 i da gledamo utakmice sa PlayStation-a
Vedad Ibisevic je ziva legenda bh fudbala. - Pogodio za odlazak na SP - Dao prvi gol repreze tacije na SP
Kao u estradnom 'Novi Talas Na Sav Glas', gdje takmicar, sto kasnije nastupa - sanse mu rastu, jer je njegov nastup svjeziji u sjecanju onog ko glasa. Preslikano, igraci starijeg kova tipa Smajlovica, Bukala ili Katalinskog nemaju ni minimalan izgled, jer mladji zaljubljenik u fudbal za njih zna iz 'bajki na 2. spratu'. U srcu su mi i Maric i Vaha, ali je diskutabilan plasman Halilhodzica, pogotovo u tom omjeru. Dzeko ili Susic.
Ko je ovo pravio izostavio je bruku dobrih fudbaleraFali Mirsad Fazlagiš iliti Bosanski Faketi...Ibro BiogradiličSlobodan Janjuš -Čobo---Legendarni Mišo Smajlovič.....
Dzeko i Miske su dali najveci doprinos za reprezentaciju. Iza njih Barbarez naravno i Pape od prije kao igrac a onda neko ko nas je odveo na SP... Pjanic nista nije postigao sa reprezenatcijom ali svakako posjeduje nivo za top 5 u ovom izboru...
nije bit ko je dao najveci doprinos za reprezentaciju, mnogi su okoncali karijeru, a reprezentacije ni u planu nije bilo. Bira se najbolji igrac iz BiH.
Gledaj ti Bazdarevica... Sime Cipol Ajde mare pofrigaj nam Hobotnicu
E čuj Ivica Osim 🤣