Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neko nema ni mrvicu hrane....Bože pogladaj svu ovu nepravdu!
evo batman došo
I to zubar Betmen. http://blogs.afp.com/correspondent/?post/Batman-Favela
Jadan onaj ko ima dress od UNICEF-a.
Fudbal je distrakcija za malu raju, dok velika pljackaju i porobljavaju narod! Nogometaši su ono što su bile dvorske lude na dvorovima, sa svojim frizurama, izjavama, ponašanjem, stavovima.
A tuga je pravit ovakve parade moći u ovako jadnim zemljama. Evropa+Amerika+Kanada+Australija+Japan+Koreja+male zemlje Zaljeva i to je to.
Svi se smaramo repkom a ne gledamo obicnog čovjeka i ne gledamo situaciju u našoj državi 560000 nezaposlenih korupcija i nepotizam u procvatu a uvijek je bilo samo HLJEBA I IGARA
...a vi bi ste se bunili protiv herr blattera?