Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek je stid BHT nema prenosa,,,,, navijam za plave ali svaka čast bordo momcima
Nisu u stanju napuniti ni pola Lavora za proslavu duple krune. Grbavica bi bila puna, i jos toliko ispred nje. Ali eto, bolje i Pitari, samo da nisu kamenjarski srbi osvojili.
@Himzo e moj himzo neka vam je sa srećom, dobro ste se načekali, evo nakon 4 godine ste i dočekali da glavnom gradu BiH donesete titulu, šta su ovi igrači u te 4 godine mogli posadit i ubrat kupusa, više bi im se isplatilo nego ova titula. Pravim navijačima čestitke dok Himzi nacionalisti i nepismenom Bošnjaku2013 želim dobar urod kupusa.
pola ih ne zna 5 igraca Sarajeva.
@komsija14 kakve to veze ima glu.pane....i ti isto visis po klixu 24/7 krades Bogu dane klasicni besposlicar sa klixa...
moguce
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sjeverna tribina prazna,zapadna poluprazna,svjer pun,istok pun.Ne blamirajte se novinari kakvih 15 000,ako ima 7000 dobro je.Malo objektivnosti nije na odmet.
bravo za sarajevo. pozdrav od plavca
Evo 20 min u toku ako budu ovako igrali do kraja onda je bolje ne gledati =D
Nisu u stanju napuniti ni pola Lavora za proslavu duple krune. Grbavica bi bila puna, i jos toliko ispred nje. Ali eto, bolje i Pitari, samo da nisu kamenjarski srbi osvojili.
@komsija14 sto te naruzi
Navijam za Zelju, ali iskrene cestitke...neka trofeji ostaju u Sarajevu.
Sretno !!! 😃
Svaka cast za Sarajevo! Broj bi trebalo da je duplo veci al hajd...
Zrinja načeo CITY
Pa hoce li ikad napuniti stadion?
@MrBig kosevo ce se napuniti kad opet bude papa dolazio., ili ako zeljo bude igrao europske na kosevu.
@MrBig Hoče kad ga smanje za dvije trečine.
🏆🏆1️⃣9️⃣4️⃣6️⃣ 🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴
Cestitke bordo timu, a onom nobu Sliskovicu zelim da mu se pokvari kupus. Vamos Giganti