Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fin potez nema sta. Izgleda momak ima obraz i karakter. Steta sto nije pametniji...
Dokle god Dzeko ne povali Cecu ,Vranjes je za mene kapiten repke
.ebac
Javno izvinjenje svima, javno odricanje od četničke ideologije i likova iz iste i onda se može razmotriti vraćanje u repku. Opraštati je ljudski ali samo ljudima, nakako smradovima.
Ma ovaj lik ni sa sobom ne moze da se dogovori, a kamo li sta drugo.
A sta je sa dodikom i on velica zlocince al mu nikom nista 🤔🤔🤔🤔🤔
Odlaziiiii :D
Iskreno, iznenadio me dolazak Vranješa na trening, u pozitivnom smislu naravno. Nakon svih onih njegovih afera, pogotovo sa tetovažama, bio sam ubjeđen da lik koristi reprezentacju za vlastitu promociju. Ipak, Vranješ kao igrač bi nam odlično došao. Zaista ne mogu da ga provalim, jer kad se sjetim njegovih nastupa, borbe na terenu, to mi nikako ne ide sa onim tetovažama.
ma da je neki nacionalista ne bi ni igrao za reprezentaciju, cojk je dokazan u sv. okvirima...I plus I da jeste koristio repku onda se ne bi trudio na terenu a cojk je ginuo na terenu za razliku od nekih manekena ... samo im zakaciti one brojace I nek se zna ko koliko pretrci onda ce sve jasno biti...
Klasicni Bosanac, prvo proba da sklopi a onda gleda uputstvo...
Ljudi pa sta hocete?! Vranjes je sa ovim naparavio nesto lijepo i pozitivno. Sta, zar za i ovo da ga pljujemo?! E jbg. nekima nista ne valja!
Ovaj Karabeg na svakoj slici.. Koji guzolizac jebote.. Najvece bacanje para je placanje ovog tzv fizetarapeuta..samo slikavanje i high five.. Uhljebio se opasno..
KAKAV JE NAKAKAV SAV PLASTICAN.
Vratit ce oni njega ...
Elvedin Begic bi ljubio i Mladica i Karadzica u pakash samo da ostane u fotelji u koj je danas.Ali takvi su svi bosnjacki politicari,direktori,predsjednici...Samo u se, na se i poda se!
haj nek si,imas postovanje sto si onu bambuso,i sto si igrao borbeno... o tvom tijelu,jbg.. samPaosamSeubio
Fuj. Igrao je na Grbavici, sa tetovazom cetnika na ruci, ciji su cetnicki odredi prije 25 godina zapalili tu istu Grbavicu i klali gradjane Sarajeva! More mars, mozemo i bez takvih poput tebe izdajnika.
Doso da baci sihre!