Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovakav čovjek će poslije pričati da je imao vrlo težak život, a sve zbog vlastite gluposti i pogrešnih odluka.
karleusa na aparatima...
@TopKomentar Vranjes przi, a Tosic mu peskire drzi. Samo udri ponosu Bosne i Krajine. Da si igrao sinoc, Bosna bi pobjedila.
Bosanski Baloteli mada ipak mislim da je ovaj naš malo gluplji.
@mezzii Vranjes przi, a Tosic mu peskire drzi. Samo udri ponosu Bosne i Krajine. Da si igrao sinoc, Bosna bi pobjedila.
Vranješ pod hitno treba da promjeni dilera ili mentore koji ga savjetuju.Žalosno je da ovakav talenat srlja i probada.Šta treba sad da postane neki krimos...Ovo je škola i p'oruka za sve mlade.
Ima li ista gore kad pocnu ove licnosti forsirat i nonstop objavljivati pa ko su ba vise, zaboli na ka r na...
PAKSU
kako se ekspresno strovaliti radi toga sto si glup, cestitam glupane
@BulevarGradaBeoBraboguzan Poranila baba Todira Međ' čobane da vune poprosi. Namera je beše namerila Na nekakva Zvekana čobana. Kad je Zvekan babu opazio, On je na nju vaške napujkao. Al' se maša baba međ' guzane Pa otkida brabonjak od guza, Te udara kuju Zvekanovu, Kako je je lako udarila, Nije kuja ni repam vinula. Ljuto kune Zvekane čobane:
@Dr.mr. Ljuto kune Zvekane čobane: "Bog t' ubio, baba Todira, Gdi mi ubi kučku od štenaca!" Al' besedi baba Todorina: "Mol' se Boga, Zvekane čobane, Što sam sinoć baru pregazila Te su meni odmekli brabonjci, A i sam se ne bi nanosio glave!"
Kazu da je vranjes na zidu centra za imigrante nacrtao granice RS i veliko srce sa natpisom Volim Te Karleusa.
nek dode u Velez
I treba ga uhapsiti kad je kriv.On je kriv sto je Grčka izjednačila sinoć.......
Tamo mu i jeste mjesto, seljacina
DZENANA ZA SELEKTORA !!!! ZNA BA FRAJER SVE !!!!
Pizdun.
Duljevic je zaboravio trcat.
jesul ga silovali u prdekani?
i ovo je vijest....prenoćio, pušten ujutro....
Pojedinci ne mogu ni u ćenifu bez blamaže.
Smrdljivi brabonjavi cetnici karavlasi su oduvijek bili imigranti na ovim prostorima ! Turcin ih prvo doooobro isprcio pa dovuk'o genocidnu stoku k'o svoje sluge na ove prostore !