Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jest fkt pretjeruju malo sa kopackama,jedno vrijeme ronaldo je nosio roze kopacke....bolest
vau neko počeo pisat člankove,. da ne bude da samo seremo po vama. bravo
super su ove varijante roze i dracavo zelene samo bi trbali upariti npr.sa pink masnom oko vrata.hehehe pravi modni pogodak a pogodci na terenu su sve manje bitni za danasnji fudbal.... i celvin c. je izbacio najnovije dresove raznoraznih boja sve za gey populaciju.prava PARADA hehehehehehehehehehe
kad zensko krene da pametuje o fudbalu .... :(
Bem li ga ako ovo nije narandzasta boja
@partyzan 10.04.2012. u 16:22 Ma da, ona je sigurno ruzna kad pise pametno, a ti si sigurno lijep cim pises glupo (tj. cim si glup). U svakom slucaju bolje bit ona.
Pa davno je fudbal presto bit sport, da ne pricam o tenisu gdje razne ublehare su postale slavne.
A zasto se ona jednostavno ne vrati u kuhinju :/
drame su ove mercurial kod cr-a ali chicharito je najbolji
Nisu krivi fudbaleri, nego oni koji ih prave.
zamisli nje kako je ruzna kad oako pise!
Baltazar ne jedi govn a je b o te real fakat ste dosadni vi neki vjerni navijaci reala nemate pojma o njima
@Iskosa-ČLANKOVE, ti k\'o srpski prevodioci na Discovery: BICIKLOVE, MOTOCIKLOVE...
Ako bi se desilo da Barcelona i Real šampionat završe sa istim brojem bodova, titulu će osvojiti ekipa koja je bila bolja u međuobnim duelima. Ako bi se desilo da Barcelona i Real šampionat završe sa istim brojem bodova, titulu će osvojiti ekipa koja je bila bolja u međuobnim duelima. citam ovo na source.ba i da pitam je li ovo istina zar nije prvi onaj sa boljom gol razlikom Ako bi se desilo da Barcelona i Real šampionat završe sa istim brojem bodova, titulu će osvojiti ekipa koja je bila bolja u međuobnim duelima. Ako bi se desilo da Barcelona i Real šampionat završe sa istim brojem bodova, titulu će osvojiti ekipa koja je bila bolja u međuobnim duelima. Ako bi se desilo da Barcelona i Real šampionat završe sa istim brojem bodova, titulu će osvojiti ekipa koja je bila bolja u međuobnim duelima.
Vako, p,os,er,em se novinarki na l,e,s m,rt,v,e m,aj,ke. Ovo nema veze sa fudbalom. Ima toliko interesantnih clanaka da ih mozete godinama pisati ili jednostavno kopirati sa wikipedije. Tako bi bar udesetostrucili broj citalaca ove sportske rubrike. Ali ne vi re,ta,rdi objavljujete clanak o bojama kopacka ili po 5 clanaka o Balloteliju na dan. H,eb,o vas vase novinarstvo. Prijedlog, Gascoigne i ostali alkosi iz Engleske reprezentacije koji su cinili raznorazne pi,zd,arije dok je mali Balo jos jeo g,o,vn,a u Africi.
PA I DANI ALVES ZAJEDNO SA MESIJEM IMA SIMPATIČAN IZBOR KOAČKI NE ZNAM ZAŠTO RONALDO NA TAPETI..A JA,JA ZABORAVIO DA JE OVO BARCELONIN SAJT..
sarenilo u fudbalu, super stvar...dok god su svi igraci u istoj boji dresova da se zna koja je koja ekipa, ne smeta, pa makar bili i roze boje... na WC u Africi odusevljavalo me je africko sarenilo na tribinama, terenu, ma gdje god...