Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
K'o ona Vrcika vidjelica kad lafo ugleda Gospu xD
Pa jel vi ne znate napisati Švedska, švedskog?
...hahaaaa...isto ko i ja kad sam dobio dvicu iz matematike u srednjoj 😂😂😂😂😂
Ukazo im se Zlatan:))))
Tek treba da se istraži "slučaj ukazanja":)
Jel i ovo ukazanje:)))
hahahhaha spuc'o se mali
koji apsurd ljudi... sportisti su postali predmet divljenja, postali kojekakvi idoli i sta sve ne... niko ne gleda npr. rudare i slicne njemu koji se lome za male pare i za korist drustva. kakve koristi od ovih kloceva sto napucavaju loptu? jedina korist je ako upalis engleskog komentatora pa mozes engleski malo usavrsiti ili ove nase pa koju novu rijec u rijecnik posloziti...
direktno si glup. da nema rudara ne bi bilo ni ovih balerina i to budala poput tebe samo moze tako kazati
Za fudbalera je potreban talenat disciplina i odricanje Naucnika talenat disciplina odricanje Itd Za rudara je potrebno biti glup i siromasan... Kome onda treba za uzor glup i siromasan?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ah ibrahimoviču da mi te je dofatiti malkice...mmmmmmmmmm
A ja za sise mlitave
....sta bi ti s njim jadnice jadna?
Sta bi' dao da se mogu s njim upoznati
i ja
ima nas i dobrijeh devojaka