Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aha! Super nam je bilo! I Snješka smo napravili! A onda poslije svi zajedno otišli na toplu čokoladu.
Umjesto što prikazuju slike već poznatih šampiona, bolje da obrate pažnju na našeg rivala, koji se jako podmladio i potpisao ugovore sa najperspektivnijim igračima u BiH, kao što su Ihtijarević, Avdić, Obuća...Sve golobradi mladići, ali zato igraju k\'o veliki. Još ako uspiju i Džemu Smječanina dovest, mislim da će se prošetati ligom. Mirzine bebe.
sad bi svi malo u manchester, sad im se otvorio apetit
A Bugarski LITEX zavrnu Žvelju 9:1
Samo tako pa na teletinu ispod sača nemojte ko pitari trening pa na hrenovke kod Muče
Crnjo misli da je ovo brašno :D
ja divi camca usnijegu alahami hahahahahahah
Ja vam priprema majko moja divi slika ko da ih neko ganja a crnjo da bog mili sacuva, ovo da se bori za titulu fuuuuuuuujjjjjjjj.
Sreća pa je snijeg pokrio onu livadu od pomoćnog Grbavice...prvi utisak je najvažniji...ljudi više trave u Africi vidjeli nego na pomoćnom Želje...al\' hajd šta ćeš...
Ferdinand Bitangane i Willy M\'Benda su imena i prezimena dvojice tamnoputih igrača koji su došli na probu u najveći klub u BiH.
beslija ne jedi zuti snijeg. heheh
Mi zelimo da igrace ocvrsnemo, zasto da mi umre od srcanog na ljeto, ako ce vec umrijet nek mi umre po ovom snijegu. Uostalom, mi bh treneri smo najpametniji i mi imamo svoj sistem rada koji pokazuje rezultate. Trener, nebitno koji.
a fkt ba ko je ovaj garavi ,je.bote toliko zeljinih navijaca niko nea pojma ko je lik -.- WTF ?
Ziku MRKOG sto se vidi na snjegu... hehehe ne moze se sakriti :D
Koja je svrha od treniranja po ovom vremenu ? :S Da igraci dobiju upalu pluca, glupih trenera svi od reda , pa zar nije pametnije da ih je danas u salu neku pokupio pa tu trenirali il u teretanu ....
F.k.Sarajevo dobilo struju,zatim i vodu,da bi nakon toga dobili i Obucu