Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce glasove ...sto se prije nisi sjetio magarac
@Klixon12345 Valjda smo dovoljno pametni da znamo da nisu svake godine izbori, a u stadion Kosevo se ulaze u protekle cetiri godine, sto znaci da su komentari totalno glupi. Trebate biti zahvalni Ajnadzicu jer vam je jedini ulagao, pomagao i ucinio konkretne stvari. Lazima necete nista postici, narocito ovim prljavim komentarima
@glasrazuma89 Prošlo je više od pola sata od kako je objavljen članak i ti tek sad pišeš komentar podrške. Kasniš! Zašto te plaćaju? Ne mogu se tako dobiti izbori. Morate biti brzi.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Hajmo botovi. Treba zadržati općinu važniju od 10 drugih.
NAJBOLJI NACELNIK NAJBOLJE OPCINE, RED RAD I DISCIPLINA.
Naš je interes i želimo da stadion bude na raspolaganju FK Sarajevo u mjeri u kojoj i treba da bude. FK Sarajevo je svoje najveće rezultate ostvarilo na Koševu. Sada ponovno evropsku utakmicu igramo u Zenici i nadamo se da je ovo zadnji put da domaću utakmicu igramo van stadiona Koševo. Napokon imacemo stadion da ponosno igramo utakmice.
A sta je s Olimpijskim savezom , imaju li oni pravo na stadion?
Naša želja je da se odluke, koje će biti u obostranom interesu, donesu što prije i da dođemo do prihvatljivog rješenja. Definitivno se vidi kako opcina zeli pomoci bordo timu, svaka cast.
Ma definitivno najbolji nacelnik.
Pitanje koje je otvoreno godinama napokon je na pragu rjesenja..ovo je dobar prijedlog načelnika, a FK Sarajevo i zaslužuje da dobije stadion, još po ovim uslovima odlično. Ajnadziću svaka čast
Sad nema nazad!Sad se pokazite na djelu i da vidimo kakav cete vi posao uraditi!Ako za naredne 3 godine uradite vise od nacelnika Ajnadzica koliko je uradio i ulozio sredstava u stadion Kosevo u prethodne 3 godine,treba vam pokloniti stadion.Ali to se nece desiti!Vi ne postujete svoje niti igrace,a navijace jos manje.Sada vam je glavna prica kad ce sastanak sa opcinom Centar jer treba love treba suskica
FK Sarajevo ima priliku da pokaze i dokaze da moze uraditi bolji posao nego je to cinila Opcina Centar svih ovih godina,barem koliko je ova vlast na potezu.Zarad svih vasih fanova,navijaca i simpatizera,sad imate priliku uloziti te silne milione i napraviti Stadion Kosevo da bude top i namoderniji gigant!Bujrum-URADICETE NISTA
Najvise je upravo ovaj Klub huskao raju protiv nacelnika Ajnadzica,Opcine Centar i bilo koje investicije koja se uradila po pitanju stadiona Kosevo.Opcina Centar je mnogo sredstava ulozila u modernizaciju Koseva,ali vi to niste zeljeli niti ste htjeli prihvatiti.Uvijek ste nalazili manu!Eh sada vas gledamo kako radite odnosno pokusavate raditi!
Pricate o procentima koje kao uzima nacelnik Ajnadzic,vec 3 godine prijetite tuzilastvom,sudovima i slicnim institucijama.To su samo vase prljave rijeci jer da je ista od toga tacno,davno bi jedva docekali svi da hapse nacelnika,da ga ispituju i pripisuju mu tude aferime!Sada neka se Klub ocituje,da vidimo kakav Stadion ce da nam naprave i sagrade!Za samo 1KM!
FK Sarajevo je znalo stotinu puta plasirati vijesti da im je skupa kirija,da mnogo najamnine placaju Opcini Centar i slicno.Evo vam sad pa kukajte nad svojom sudbinom!Nije vam valjalo sve sto je ulozeno u posljednje 3 godine u Kosevo,niste prihvatili nista sto se uradilo.Sad ubacite u brzinu i pokazite kako ste vi zamislili da se radi!
Ma neka im Opcina Centar pokloni stadion Kosevo i neka Klub sve sto moze,i zadnju marku neka uloze u obnovu i modernizaciju.Nema teoretske sanse da cete uspjeti uraditi i pola posla koje je Opcina Centar uradila u posljednjim godinama.Vama je problem glavni jer prijasnja vlast nije htjela da brine o vama,vama sadasnja vlast u Centru nikad leda nije okrenula,a vi ste njoj itekako!
Klub Sarajevo bi trebao pametnije da postupa u ovoj situaciji i sada da svojim navijacima i simpatizerima pokaze ko stoji uz njih i ko je tu za njih.Do sada ste se bar drzali te price.Zivo me interesuje ako preuzmete sad rukovodenje i upravljanje Stadionom,eh da vidimo vase ulaganje u njega sad,da vidimo kako cete vi uloziti 3 miliona za 3 godine.Mi manijaci cemo vam prvi cestitati,ali toliko pametni nazalost niste jer da jeste Opcinu Centar biste uz sebe drzali.
FK Sarajevu je najvaznije pitanje da li ce Opcina Centar da nastavi ulagati novce u Stadion Kosevo kada oni budu preuzeli upravljacku strukturu?!?E pa gospodo sta ste to vi ulagali dok je Stadion drzala Opcina,sta ste konkretno uradili?Placali najamninu i kao to je to.Eh sada je zalogaj na vama.Da vidimo barem 3 godine kako vi upravljate gigantom.Centar je to koliko toliko,u skladu sa mogucnostima,to cinio perfektno 3 posljednje godine!
Sad bi FK Sarajevo nesto pregovaralo i trazilo neka rjesenja prihvatljiva samo za njih,za ostale bas i ne.Imate evo ponudeno-ili prihvatite ili odbijte.Opcini Centar je sasvim svejedno.Ali sad se vi pokazite na djelu kako biste sve promijenili i evo ispravno uradili.Cisto sumnjam da cete ista pomjeriti s mrtve tacke i da CETE UOPSTE PRISTATI DA PREUZMETE STADION.Sad se poteze pitanje finansiranja i tu vam je problem-vidite da ne ide bez Opcine Centar