Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
razvukli široki ko špagete
Od sada očekujem od Bošnjaka sportsko radovanje, Široki Brijeg je klub iz BiH koji igra u Premijer Ligi BiH i nema potrebe za nekim nipodoštovanjem naroda koji je većinski u tom gradu, sad će moji Bošnjaci reći kako oni vrijeđaju, neka ih, to je njihova sramota, u pobjedi se ne uzdiži. PS. Sarajevo će biti prvak, Insha'Allah!
Pocetak kraja Sirokog, uskoro i Zrinjskog..Titule trebaju nazad u Glavni grad, svejedno da li u plave ili bordo vitrine..MDK. 😃
Dajte Odi dozivotni ugovor
NAS JE ODA MAURIZIO SARRI 💙
kada cujem ono Mi Hrvati smeh mi dodze pa da ulizice kao i uvek..cuj Hrvatski klubovi pa niste vi u Hrvatskoj nego u BOSNI I HERCEGOVINI..jedan drug mi iz BBB DINAMO mi rece a sto mrzim te izdajice ..zasto drug pitam.. pa vama se prodali ..a da jeste kontam..
NIsu se oni prodali nama, oni se stalno prodaju njima, lizu im guzicu, a pogane Zagreb.
Plava masina tutnji kroz BiH ..ajde samo napred i veliko svaka cast ..
Oda, doktoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
oda majstore...
E hajde opet pitari i zeljovci otjerajte Husrefa i Odovica. Bas me zanima da li ćete bolje trenere naći. Oni su recept za uspijeh sarajevskih klubova.
Realno je da ce Zrinjski i Zeljo opet biti jedini klubovi koji ce se boriti za titulu.
123... I koji zrinjskom 4 uvali
@123a456s789 Nisam nikad ni mislio da oni mogu bit tu u borbi do kraja al sam konto da bi siroki mogo nesto al..Zeljo,Zrinjski borba do kraja u to nema sumnje