Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema tu Odo kvaliteta ni za bajramskog turnira. Neznam u sta ti gledas
Ti Odoviću vidiš što niko drugi nije vidio, pojma ti nemaš 👎👎👎
debili ste vi
Slazem se Oda da si tu kratko ali si isto toliko dugo u Zelji i bio si pofino informiran o svemu pa i o sadasnjem igrsckom kadru.Svi treneri pricate jedno prije a drugo poslije tekme. Glavni je razlog sto( osobno po meni) ne proizvodimo vise iole kvalitetan igracki kadar niti se puno ulaze u tu proizvodnju.Tako mi nismo vise nigdje pristali na medzunarodnom planu kao i u ostalim ekipnim sportovima. Imamo sad najnoviju blamazu sa kosarkaskim kadetima
Dok se ne otjera Senad Misimović nema Želji napretka. Ova uprava je skup kompleksaša koji nemaju pojma o fudbalu. Misimović se kune u ljubav prema Želji. Pa odstupi vidiš da ne znaš klocu egoistični!
ma nema zelji napretka i da ih zidan preuzme. sve je to kurcenje bez pokrica
Ahahahahahahahahahahaha Seljacine Samo se sramotite