Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odovica ako su pametni celnici Zeljeznicara nece uzeti jer je to covjek koji je bez vizije i misije ,covjek koji se pred izazovima saginje i krije .Ma Memic je posten covjek i trener i treba da bude tu uz Zeljeznicar ,a ove prodane duse nek idu gdje im je mjesto.
Честитамо војводи Одовићу, бившем припаднику војске РСа.
Ma ja ba, Odović pravi trener. Svaka čast Memiću, al' slabo bi on to nešto.
Amare vrati se ovce tvoje ne mogu bez tebe !
gredić se digao malo u tome je stvar,dajte memiću šansu čovjek je to zaslužio,dobar je oda spasio nas kad je navijač ušao mogao je prekinuti tekmu nije htjeo,i tada su odovića otjerali zato što je cijeli rat bio u semizovcu
,,Strijela,, zove ,,Kondora,,:,,SELJO JE DOKRAJČEN I UNIŠTEN,PONAVLJAM,SELJO JE DOKRAJČEN I UNIŠTEN,,. prijem........
predaj se strumfe izgubio si boj
Stvarno sramota sta rade Memicu...
To je Gradić umislio da je neko...
u čeliku spavaju zimski san, snjeg upravu-skupštinu zameo akbgda