Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAFET JE GORI PEDER OD ĆIRE!!! NIKAD NIJE NI POGLEDAO NITI JEDNU UTAKMICU REPREZENTACIJE BOSNE I HERCEGOVINE, A KAMO LI NEŠTO VIŠE. NIKAD NIJE NAPRAVIO NITI JEDNU HUMANITARNU AKCIJU ZA FK. SARAJEVO NITI ZA BOSNU I HERCEGOVINU. NIKAD NIJE ZNAO TRENIRATI. VAZDA JE LUDOVAO ZA PARIZ SG I ULIZGIVAO IM SE U GUZlCU, A DOBIO JE OD PARIZA KURČlNU U GUZlCU!!! ..... I NA KRAJU, NIJE SE UDOSTOJIO NI DOĆI NA PREGOVORE OKO MJESTA SELEKTORA, A NIKAKVE DRUGE OBAVEZE NEMA, A I DA IMA, MOGO JE DOĆI DA JE HTIO. NAJBOLJI DOKAZ DA MI NEMUSLIMANI VOLIMO BOSNU I HERCEGOVINU VIŠE NEGO JEDAN SAFET SUŠIĆ - PEDER!
Sledeci ciklus kvalifikacija za SP 2014 u Brazilu, Grupa A 1. Kosovo 2. Litvanija 3. Srbija 4. Svedska 5. Moldavija 6. R. Irska Zbog ne odazivanja na odigravanje meca sa Kosovom, reprezentacija Srbije je diskvalifikovana iz daljih kvalifikacija sa zabranom ucesca u UEFA i FIFA programu narednih 10 god. PS: Na iznenadjenje fudbalskog/nogometnog sveta reprezentacija Kosova je samouvereno izborila direktno ucesce na SP 2014. Moljim ljepo
Ne postoji niko ko živi u Republici BiH, jer takvo što odavno ne postoji. I ovo što se naziva BiH piostoji samo k\'o fole, što kažu djeca, a s pravom državom može se usporediti kao dječja kuća na stablu jabuke sa Bijelom kućom.
1.DZAMAHIRIJA JE OVO TREBALA BITI mamu vam .
Pa ovo uopste NIJE TACAN PREVOD. Intervju je iz nekih francuskih novina. Safet nije uopste spomenuo rizik. Uopste nije rekao da se odlucio da preuzme RIZIK. Ovo je neki zlonamjeran prevodilac ili prevodilac na baterije. :)
@Nadao sam se pozivu često, ali ga nikad nisam dobio. Šteta. Toliko su trenera doveli u 15 proteklih godina da doista mislim kako sam zaslužio priliku: I mi smo se nadali da ces barem loptu pokloniti FK Sarajevu pa nisi a kamoli nesto drugo ucinio za svoj klub a kamoli drzavu BiH...
Ebevam mami.cu nedate mi da posaljem svoj komentar o Susicu.
vama da nema hrvata i srba nikada nebi ni imali uspjeha
ti mater.....hehehe Nediraj nam u Pipu papak jedan.....Pipo samo tako nastavi !
Koje kod vas selektor ?ahahahahahahaha ....nemozete ni prijateljsku da igrate... ahahahahahaha
PAPE PAPE PAPE PAPE SUSIC,PAPE PAPE PAPE PAPE SUSIC,PAPE PAPE PAPE PAPE SUCIS ,PAPE PAPE PAPE PAPE SUSIC,PAPE PAPE PAPE PAPE PAPE PAPE PAPE PAPE PAPE PAPE PAPE PAPE PAPE PAPE PAPE SUSIC ))))
Nova godina i opet iste budale na ovome sajtu..e bjednici jedni...
1. Argentina 2.Brazil 3.Francuska 4.BiH 5.Hrvatska 6.portugal 7.Kosovo 8.Vojvodina
Sretno Safete!LEGENDO,pokazi da si PARVI Bosanac,ZMAJEVI svi zajedno za POBJEDUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! @al karam srbadijo, cvarak je svinjski otpad tako da ga moze jest samo jos dublji svinski odpad!prijatno uz toplu svinsku krv! BiH4EVER!
Safet je ocigledan dokaz da SELJAK OSTAJE SELJAK GDJE GOD DA GA BACIS...\"NUTO GA KAKO SE USTURIO U OVOJ VOTELJI\", PA NIMALO SE NIJE EMANCIPOVAO U ZADNJIH TRIDESET GOINA KOJE JE PROZIVIO U SARAJEVU.. REprezentacija BiH ce DOZIVJETI JOS JEDAN KOLAPS SA SUSICEM KOJI NEMA PAMETI DA BI BIO TRENER \"VRATNIKA\" A NE NEKE REPREZENTACIJE.. SVE JE TO \"UDIJO LOKALNE PALITIKE\" Sta ovo nema Pipe 4EVER da prokomentarise ovu vijest o fuzbalujer je on ekspert za fuzbal i poitiku? Da se nije nesto naljutio sto mozda nije dobio dovoljno cestitki od \"GRADZANA\" BiH? EVo Pipo od mene \"JOPET\": ZELIMO TI PUNO SRECE I CVARAKA PUNE VRECE PA DA KRKAS KAO VRANA TRISTA SESET I PET DANA...!!!! Ti to zasluzujes jer si najupornija i najveca b u d a l c i n a koja sjedi i pise komentare u redakciji sarajevo-x-a Sad cete me napasti zbog ovog komentara, ali zapamtite za godinu dana cete vidjeti DA SAM JA koji vas Al_Karam iz ciste dosade BIO U PRAVU...