Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bi njemu bilo do pjesme da nije dobio platu ko ja,da kasni redovno plata, da nema vremena da upali televiziju od djece i posla .
Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni ... malo u restoran koja se i popije ... i onda idu utakmice i tu si mrtav.
A to sto nema pojma o fudbalu to nista jel
Mahalci dobro založili.
Lik ima milione
Kad procitam komentare treba se nekome zahvaliti, nista mu drzava nije dala najezim se pa svi fubaleri , muzicari itd .. naplate svoj rad i sta hoce vise.
Dok je Svijeta i vijeka,vazda će biti ovih dupelizaca koji su ga doskora pljuvali,sad mu ližu guzicu pa će onda opet iznova,kad se neki drugi Džeko pojavi.
Da je šaban živ sad bi Edin Džeko zvani Dijamant, sadašnja pašteta bacio 1000€ na klavijaturu i otišao kupiti stolica na Grbavici za 900 maraka.
NEZNAM KAKO ZAVRŠE TAKVE STVARI U JAVNOST..... KO STA PJEVA, PIJE I JEB. JE POTPUNO LICNA STVAR O KOME GOT SE RADILO!!! DZEKI INACE NIJE TOLKO LOŠ MOMAK, SAMO SELJACI OKO NJEGA SU ZA BACIT!!!
@sandzo_saudijanac sa lijeve strane tastature postoji dugme zove se "Caps Lock", e njega pritisni da ugasiš velika slova. Izgledaš ko neki prvačić.
Znači ne piju se antibiotici.
@BHbraniocBosman345 on ima para pa pije antibiotike koji se mogu mješati sa alkoholom.
Opusti se majstore na bolovanju,sve je plaćeno, uživaj i spremi se za nove izazove,i usreći nas kao milion puta do sada
Zasto je ova vijest u rubrici SPORT?
BiH - Grčka 4-1..... jbt pa kad smo ovo igrali.... haman sam prespavao citavih 4 dana. Cak sam izgleda propustio i tekmu BiH - Fin 🥺
Inače je počeo karijeru u Sarajevu.... al na Grbavici 🤗
Reprezentativnu pauzu iskoristio da dođe u subotu na vjenčanje Amela Tuke u Zenici, te da pogleda utakmicu BiH - Grkča (4:1) Bilo bih dobro da i Grcku pobjedimo istim rezultatom. Ako se ne vaRAM mi smo Igrali i pobjedili FINSKU A NE GRCKU PROCITAJTE BAR ONO STO NAPISETE
bravo legendoooo