Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve nesto Bosnjaci I Srbi ovo, ono ....jedni nabavili ventilatore drugi sator...... isti inat, isti mentalitet, ista narav i ista sklonost mazohizmu i jednih i drugih da trpe decenijama nakardnu vlast koja navodno brani njihove interese...Zalosno
Mujoubice idi ubi pa se pistolj
@Spahi Velež u top 5
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto neko rece na onoj temi o bazenima: Sve moze, samo Borac ne moze igrati fudbal...
Samo da ponovim ono sto pise u Dejtonskom ustavu.......Drzavu BiH cine dva entiteta.....entiteti nemaju nikakav drzavno-pravni subjekt i kao takvi tvore drzavu BiH Entiteti se zovu RS i Federacija ali su se mogli zvati i bilo kako drugacije s tim da,bez obzira na naziv,nemaju nikakav drzavno-pravni mehanizam nego nego sustav dviju komponenti koji cine nezavisnu i suverenu drzavu BiH....!
@sauberland - a gdje treći entitet? Kurko Braco, treba i nama na zapadu entitet...
Jedva sam ceko na kukuruz ligu.
Joj jesu smiješni.. Ljudi moji, Borac neće dozvoliti nastavak takmičenja, jer nemaju ekipu uopće da igraju.. Shvatite to.. Zna to i NS, samo ne smiju da izadju u javnost s tim.. Na toj sjednici IO će samo donijeti odluku ko ide u Evropu..
Velež ide u top 5
Sarajevo je za nastavak. Sarajevo, Čelik, Zrinjski i TC jedini testirali igrače, ovi ostalima se i ne daju pare za to. Ne zbam samo kako će platiti igrače ova sirotinja poput Željezničara.
Nigdje malih plavih nema. Nema paja
Biće ova vijest još najmanje 4x na refreshu.
Mile drzi u saci sve. I rs i fbih i bd. Bice kako on kaze.
BIT CE ŽELJO OPET ŠAMPION
Nadam se da od ovog nema ništa, Sarajevo šampion
Ne lazite narod. 100% se ne nastavlja. Samo odugovlacite i pravite se idioti. Od nastavka nema nista. Lp
A kako je moguće da su ekipe počele sa treninzima a nisu obavili testiranja. Samo Sarajevo i Zrinjski obavili a svi bi kao da se igra. Cirkus pravi.
Nema soldi u neozbiljnim klubovima
moze li mi neko objasnit kako su ovo odlicne vijesti nista nisu naveli za pocetak
@corona72 Prave senzaciju od nagadjanja.
Pa odluka važi narednih 15 dana, do 08.06. Onda ponovo zasjeda štab i vjerovatno će produžiti odluku, ima članak na sport1
Sranje u kolor tehnici.
Njanje, jeste li se razocarali? Vi kontali guzovace titulu. Hahahahahahahaha...
@albert ajnštajn Pa vi ste glavni zagovarači prekida prvenstva. Nemate za kifle, a kamoli za testiranja. Nemate dovoljno igrača, a i ove koje imate gladni ko vukovi, jer plate od decembra ne vidješe.
Pusti Alberta ba napusio se malo
Željezničar za život cijeli
@satro mamu ti testirao
Nisu se jos testirali, cekaju da im NSBiH pokloni testove