Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sretno zuka i ljiljani
NAŠ PRAVI I JEDINI GRB!
Kakve to veze sa muslimanima ima. Vi ste taj grb zamenili mesecom i zvezdom. To je vas grb.
Kakav glupson. Pa i Albanci su svoj grb zamijenili pa kasnije vratili. A nije ni Vlasima mjesec i zvijezda bila mrska dok se je najmlađa kćerka Lazara i Milice udala za Bajazita, a Stefan Lazarević se borio zajedno sa Bajazitom (bitka kod Nikopolja) protiv kršćanske koalicije.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
jao legendeeee!!!! to care! mozda ga zbog ovoga i ignorisu papci iz saveza. sjecam se i Nadarevic je bio odjednom nestao....poslje Cire!
TO ZUKAT SVAKA CAS
Ovo je odlicna oprema? ha redakcijo ? a sahovnica vam smeta gdje god je vidite !? puuuj
...poserem vam se na sahovnicu...
ta ces ti klosaru jedan :)
Ljiljaniiiii i samo ljiljani !! ;)
Ljiljani? Simbol koji u katoličkoj ikonografiji označavaju Presveto Trojstvo i krst. Simbol koji je vrlo čest na ikonama Sv. Ante i sv. Josipa.... Znači KATOLIČKI! Simbol Firenze, Francuske, ..... u Vatikanu ga ima na svakom koraku, a muslimani i pravoslavci ga prisvajaju .... NIĐE VEZE JARANE!
Jaro moj ljiljan ti je prije svega cvijet u vise stotina razlicitih primjeraka sirom svijeta. Bosanski ljiljan je autohton, to znaci da nema takvog nigdje drugdje osim kod nas, a zove se Lilium bosniacum. Mozda i najvaznije to su zive biljke koje su postojale hiljadama godina prije krscanstva, krsta i "trojstva". Ljiljan je svom ljepotom i gracioznoscu ocarao kraljeve i careve sirom svijeta pa je tako bio prisutan posvuda kao znak ljepote i uzvisenosti. Udes fino u muzej, pa ces tako pronaci i primjerke ljiljana starije od 1.200 godina pronadjene na Ilidzi na raznim posudama, prstenima i ostalim predmetima. Ljiljan ima veze sa krscanstvom koliko je Kolinda muslimanka :)
Jarane moj ... potpuno si u krivu ... al' šta ću vam ja .... živite u zabludi! Bosanski kraljevi su je imali kao simbol jer su bili katolici .... Zukanoviću sve najbolje!
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Gotivim Zuku jer se je probijao iz kluba u klub samo svojim igrama, nikakvim stelama i reklamom. Uvijek je prelazio u bolji klub i sve bolje i bolje igrao. Nadam se da ce poceti utakmicu za nasu reprezentaciju na stoperu zajedno sa Spahicem, i da Mesa nece tu previse bulazniti. Ko se sjeca tandema Spaha-Zuka, tada smo primili najmanje golova u histroji nase reprezentacije. Odbrana je bila beton, i njih dvojica su se jako dobro slagali.
ruzni ovi ljiljani
Ti si glupson.
Hvala za info, nisam ni znao za tu utakmicu. Treba pratiti Zuku...
ako bude igrao kao i protiv Rome onda je pravi Dzeko nijo mogo disati od njega super odradio posao...