Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ona budala na OBN-u kaze greska golmana. Nije postavio ruke kako treba. Zna li ko zasto ga drze kad samo zivce jede ljudima?
...haha,tačno...kaže gol na dušu Kurtoe :)))...kakvu dušu,pa čovjek nije vidio loptu...to pogled ne stiže a kamoli ruke... :)))
Pa valjda moraju ubit koju marku,a da su lupetali,jesu kume.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Cudno je da Hrvatski i Srpski komentatori srcanije dozive Dzekin gol od ova dva idiota s OBN-a. Svama cast komsije!
Ma bravo Edine!!! Srce mi k'o šerpa!!!
E moj Edine, svjetski mediji, strucnjaci, velikani te hvale, a nase sitne duse pljuju po tebi i tvom uspjehu. Vrijedjaju te, tvoju porodicu, tvoju suprugu. To je bosanski krkanluk, moj Edine. Mi takvog tebe ne zasluzujemo.
Vrhunski napadač
E vala svaka mu cast - oba gola - majstorski, precizno; volej k’o iz topa, glava - matematika. Svaka cast, lijepo je znati da je Bosanac i lijepo je znati da mi imamo nekog ovako sposobnog u sportskom svijetu.
Ma i ovi su italijani popusili kada ih vase bosnjak i srbin iz govana !
Dzeko i Dzumhur dan i noc, Bosnje nemaju nikoga osim njih
to je jedini pravi način da stekneš respekt...rad i uspjeh a korupcija,nerad,nepotizam te vode u propast
Svima prvoklasan osim nama, nama niko nije dobar.
Messi pa Džeko , ne izvinjavam se.....u stvari Džeko pa Messi
Definitivno za ovaj prvi gol treba biti svjetska klasa. Covjek zna dati gol i tacka.
Ocito kad se ukomponuje ekipa onda se mize doci do izrazaja pa tako i Dzeko moze sa lahkocom pokazati svoje golgeterske sposobnosti.
Ta ce dzeko,ja mu kroz noge provlacio hahaha 😂😂😂 babo najjaci kad ima s kim da igra
@KSAhunterr kako su oni govorili,kloc jel' hahahshs
Skidam kapu majstoru.
MA NEKA GA JE ZABIO COURTOISU!!! :D
@TheEconomist Da ga hoce Dzekson pod precku Arijani Kurtisaj,samo zbog onognkretena Sabahudina-Sase. Daj pisite ljudi prizivajte da joj ga Dzekson nabije , mozda procita Dzekson, a ona bi jedva docekala.
Poznaje teren