Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
napokon se sjetili idi.ti iz ns bih
Na kosevu -11
Sljedece kolo abd -14
Koji debili, trebali su prošlo odgoditi! Snijeg prestao, klubovi imaju par dana da osposobe terene.
Ovo nije odgoda zbog terena, već što se Zrinjski prepao! Samo u Tuzli i Bijeljini bi teren bio problem ove srijede, dok u Gabeli, Mostaru, Zenici i Krupi se moglo igrati bez problema.
U Mostaru u srijedu sunce.
@Komentar iz mase Mogli su dogovoriti s klubovima da svi igraju u zapadnoj Hercegovini za nevolju, još bi odradili i mini pripreme. Ovako je samo Željo na gubitku koji je danas džaba otputovao u Međugorje.
kud prije nisam procitao...juce sam s doktorom sredio da me pusti u srijedu na par sati sa psihijatrije...
Utakmice se odgode i po najmanjoj kišici, poslije Belgije trebali smo sve stadione pozatvarati, sve kopačke i golmanske opreme u reciklažu i dati ljudima lopate.
šteta zbog Želje, oni jedini znaju igradi po oranici i kijametu
Nema potrebe,oni jedino znaju igrati kada su losi uslovi.