Avion nije bio spreman
0
Odgođen let ekipe FK Sarajevo za Prag
Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je Mirza trener ovo se ne bi desilo.Poletili bi i pali negdje iznad Kladnja...
hordasice mozes mi se samo sageti !
E da vam svima odgovorim: 1.I ja....prosli put smo svakako bolje igrali 2.Jedina osoba pred koju cu se ja sageti jeste moj sin kad mu budem zakopcavala jaknicu!!!! 3.Pa kup mora biti neciji....ne mozemo ni mi svake godine....:)
Jao kako ste smijesni , pa kako vas nije stid spominjati virsle, ljudi nisu imali za hljeba a drugi zavrsili:) Pa zamislite strumfovi i ostala balavurdijo da su imali makar hljeba i virsli :) NEKA NAM ZAVIDE, NEKA NAS NE VOLE mali borac mali zeljo malo posusje..... :) sis ajte ga papci:)
Haha kako je to uvijek bio smijesan seljacki klub. Krenuli u Cesku pokvarenim avionom. Najgore od svega sto ce fasovati po usima a jos na to krenuli pokvarenim avionom. To je klub koji osvaja titule svakih 20 i kusur godina.
MOLE SE NAVIJAČI BORDO TIMA DA DONESU NA AERODROM PO 20 MARAKA DA MOŽEMO ISKUPITI ZA AVIONSKE KARTE.. P.S. UKOLIKO NETKO IMA KOJI DRS VIŠKA NEK PONESE, DA IGRAČI IGRAJU U JEDNAKIM DRESOVIMA.. UPRAVA F.K. SA.
Zabranjeno je unositi virsle i ostalu hranu i tekucine u avione.
Kup, kup, kup je naš
Vidi strumfica sto se nakacili.... halo sipci, koliko trenerke na jugu? tuljumbe? boza?
Dobro da nisu poginuli :) Sretno....
Da je Mirza trener ovo vam se nebi desilo ,pa Mirza molim te dodzi u mog zelju da se prosetamo ligom ,sa tobom i Repuhom na klupi bi igrali ligu sampiona, e moji pitari kakvog ste trenera otjerali eh tugo moja ccc....
a rekose juce iz uprave da je sve uredno placeno, sta je sad ?!
provjerena informacija, nisu let platili !!!
hordasice tabela ide na reset lutko draga :)))) druge stvari ostaju nego ucini sto ti ciko prije rece SAGNI SE MAKICE!!! :))))
Donesite evropsku slavu ponovo u Sarajevo.
ko visoko leti nisko pada
prc LEGENDO to to nek si im rek\'0 :D