Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sudar giganata u prvoj federalnoj. sloboda, velež, čelik...
@keylot popij lozu za nervozu
I tvoja draga mamica u tom sudaru
dugo ste se i lozili da ste neko i nesto, a ustvari ste samo fukare ljubomorne na sve sto nije tuzlansko
Na sta ljubomorni? Na Sarajevo? E moji klocevi, vi ste se igrali s kesama UNHCR-a u sarajevskim podrumima, kada su prve jedinice Drugog korpusa iz Tuzle stigle do Semizovca i pripremale deblokadu Sarajeva. A danas nam tako vracate, kaznjavate nas politicki i ekonomski, samo zato sto ne damo seljadiji iz SDA u Tuzlu.
Jasa merkator dosao na svoje sa svojim kasapima...niti ce Tz pod njegovom vlascu ikad vidjeti stadion kako treba niti ce Sloboda biti klub kakav treba da bude
UNISTICE PONOS TZ DENIS KARIC I DRUSTVO
pocinje rasulo...
..ljudi, ovo samo umanjuje kvalitet lige i takmičarski duh kada se više priča mimo sporta nego na terenu da se pokaže. Nemojte se naslađivati nikome. Tuzla je kao i BL zaslužila da ima svog stabilnog premierligaša. Volim te Željo!!
Ma nek i idu vala nista pokazali, Grahovac i Subic su jedino pojacanja vrijedna paznje Karic kesa , Dzidic isto tako
SACE TI IGRATI ONI KOJI PODMAZU KOD TRENERA I SD TJ PROPAST GIGANTA SLOBODE
Respekt za svakoga ko ulaze i zeli rad, ali ovaj Azmir Husic je teska seljacina i poltron SDA. Nas klub Sloboda, koliko god bio u problemima, ne moze se prodati za 3 miliona KM. To i Azmir mora shvatiti. Stadion je gradski, a klubom upravljaj, ulazi i izvlaci dividendu ako hoces, ali na prodaju i pravljenje privatne prcije jednog od najstarijih klubova u BiH, to ne moze! Ako ikada SDA seljacine preuzmu klub, ja ostavljam šal Slobode i nikada vise necu otici na stadion.
HAHA DA NE BI HUSICA BILI BI SA FARAONOM IMAMOVICEM I FARAONSKIM SDP U 2 FED LIGI A TI SIGURNO RADIS U OPSTINI ILI SI U OVOJ NOVOJ GARNITURI STO CE UNISTITI SLOBODU
Jbt te i Husic i Faraon Imamovic. Gade mi se sve stranke. Ja nisam klosar da se prodajem za par maraka. Svi oni koji u Husica gledaju kao u boga su oni koji bi se sutra prodali za dvije kesice kospa. Ako volis klub i ako ti je klub svetinja - tu nema prostora za politicka prepucavanja, a kamoli da neko moze za 1,5 miliona € da kupi jedan klub sa 100 godina tradicije. Nije ovo FK Piljužići. Svako ko zeli investirati u klub i kasnije izvuci neke pare od dobrog posla i rezultata, ok.
Azmire,reci sta su ti obecala banda iz koalicije sda- sbb ?
mozda stadion?
@saltcity_tz STADION SILA ZATO SE IGRA U ZENICI KO DOMACIN SRAMOTA DA GRAD TZ NEMA STADIONA ZA INTERNACIONALNE UTAKMICE
raspad sistema :D. hajmo megamiske uzmi sta valja. forza zeljo!
Bosanski Leicester hahahahaha ispali aBd :D