Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni sami mediji vise ne znaju kako da se postave,malo pljuju,kude,pametuju,a onda podrzavaju,hrabre i velicaju...Daj ba skontajte koju emociju zelite izazvati kod naroda,a ne svaki dan s novim stavom izlaziti u javnost... Zmajevi HVALA vam na SP-u i dabogda MI od sad uvijek tamo bili,ali onako stidno moram reci vrijeme je za promjene...
yebanje u zdrav mozak ba treba birati koji članak zaslužuje da pročitaš više od naslova :D
FIFA + UEFA = GAY MAFIJA
Jeblo te to "gay".
tako im se i svidja :D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovi mediji vise preseravaju sa onim toboze faulom.Faula nad spahicem nije bilo onakvo gurkanje se samo svira u spanskoj ili nekoj latino ligi.Ponistili gol jesu ali faula nije bilo.
Spahić je "mrljavio" protiv Francuske i Nigerije i treba reći istinu da je on pogriješio u oba slučaja, imao je čiste situacije da ispuca loptu.
Spahic je napravio penal protiv francuske i nije bila sudijska greska ( Osim rekao, a kad Osim kaze tako je, o tome se ne razmišlja, jer je tako)! Isto kao sto svi u bosni vide da je spahic fauliran kad su nigerijci dali gol, svaki objektivni gledalac, sudija, i strucnjak ce reci da nije bilo faula!
ovo sve pokvarila politika koja komaduje preko igraca da Repreztacija ne napravi uspijeh jos cemo n'a,uspijeh.
Kao i obicno kod konjusara,...dobijete kad netreba, dudlate kitu kad treba
svaka repka bi mogla knjigu napisat o sudijskim greskama ... zato ... tisu ...
Kako to samo nas mrze sudije i kako to da ni jednu drugu ekipu na svijetu ne zezaju sudije već smo nas. Treba se žaliti sudu u Strazburu i tražćiti da mi uvjek pobjedjujemo.
Znaci ipak se i klix odlucio da podrze papeta na klupi i dalje.... kreteniiiiiiiii.......sudija moze ponistit jedan gol, al nemoze 5!! Protiv Nigerije su igrali loseeeeeeee i kaznjeni...to je to...
Sinoć kontam nešto, Nigerija - Francuska u osmini, a da smo mi malo bi se Francuska namučila, a ovako lagano ide prolaz protiv Nigerije. I onda ne znam zašto ,ali neka zavjera se stvorila da bi Francuska mogla ove godine osvojiti. Vidjećemo da li je tako, nadam se da nisam ''predkazo'' :D
kad ti je suđeno da budeš jeben, gaće same padaju. www.nebitno.net
Nije izgovor ako padneš i kriviš druge. Ustani i bori se, i izađi kao pobjednik. Za to treba nešto više od bivše slave i veličanja, za to treba da budeš borac na terenu, da srce ostaviš, da gineš do nove slave, al' slava udari u glavu, pa više nije ni bitno, svi su drugi krivi, osim onih koji su glavni akteri. Za sve Vaše poraze krivite samo sebe, što očekujete pomoć od drugih. Da ste bili bolji, utrpali 5 komada, ni milion sudija im ne bi pomoglo, ni FIFA ni bilo ko drugi. Navijači Vam ne mogu oprostiti jer ne dajete srce na terenu. Za poraz mogu, za lošu igru mogu, ali za ne zalaganje, trud, to ne mogu. Zašto se svi dive mladom Bešiću i zašto ga svi hvale, iako je znao napraviti grešku, digne se i ispravi je što prije može. Takve igrače hoćemo da gledamo, i takvim igračima ništa ne možemo reći iako izgube. Dizanje ruke prema sudiji umjesto da se digneš i trčiš prema protivničkom igraču, trčanje na terenu, profesionalnu igru, ne podcjenjivanje protivničkih igrača.
Uvijek nam je neko kriv,sudije,politicari,sportasi,selektor.
Hallo glupi novinaru, 3,14ka ti materina sto iskrivljujes navode??? U Valenciji nije bilo spornih odluka! 8 minuta nadoknade je bilo jer su bila dva crvena u 90+ minutama, plus izmjena u nasem timu. Inace, drugo poluvrijeme smo odlezali na terenu kao i Nigerijci, tako da je opravdano bilo 6 minuta nadoknade. Gol Marchene CIST KAO SUZA!!! Na St. Dennisu, PENAL JE BIO KAO SUZA CIST! Sto nisi mangupe napisao za kradju na utakmici Norveska - BIH 2003.-ce godine, i go Rissea iz ofsajda?????
Ujesto da napisete jedan kriticki tekst prema Sscu Spahicu Dzeki vi pisete glupe tekst uroti protiv bih. Opametite se malo pogledate gdje su nase greske, kakve su pripreme izvrsene za SP, da je to bio cirkus da su igraci isli po nocnim kubovima opijali se po sarajevu i mostaru. Da je napravljen klan u repki Spahic Dzeko Ibricic i da ova dvojica rade sta hoce da babo mithad zaustavlja aeta prijeti mu, da Spahic u toku priprema lumpuje s oricem i kompanijom, da igraci isu htjeli ici u zenicu tacnij Dzeko i Spahic radi sarajevskih restorana i turbo folka. Da nas je Susic unistio svojom amaterskom taktikom protiv nigerije, da rat od safeasusica preko repke prdodaje igrace. a je savez poveo na deseine takozvanih prijatelja u brazil na racun saveza. Ima toga jos olko hocete izvinite ali za ovonije kriva medjunarodna zavjera.......
meni je ono protiv francuske bilo uredu, jer ga je on prvo udario kad je bio izvan sesnaest, ali je onga ogre podigao nogu i udario ga i kad je bio u sestanaest.
to isto ko udaris ga i on uzme prednost i ti opet udaris. aodbrana je bila smijesna.