14 nogometaša na treningu
0
Očekuje se dolazak Misimovića i Štilića
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje biti nepismen nego uzaludni idiot bez zivota koji po citav dan visi na sa-x i ceka greske kako bi izbacio svoje frustracije. Ne birnite, dat ce tata markicu veceras da popijete kafu sa jaranom i pricate kako je sve bezze, ocam\'.
Zar Vi jos uvijek dozvoljavate pisanje komentara?Glavni izvor nacionalizma i sovinizma je upravo vasa dozvola ovim komentarima.A o temeljnim pravopisnim greskam da ne govorim.Uglavnom su povezane sa nacionalistima.
d o l a z a k
ja seljaka......papak znas li sastaviti tekst...
a nek ode misimovic, svakako i nije neki igrac :D
http://www.reprezentacija.net/site/index.php?option=com_content&view=article&id=839:forma&catid=1:latest-news&Itemid=63
he he he ove greske su im postala rutina...i cudi me kako nisu i ovdje onemogucili komentare...
Kakav Salihović povrijeđen???
presjece me naslov !!!
simpaticno,al hajde nezamjerite ljudima..desava se:-) nekako ni smijat se ne mogu od svih ovih ostalih stvari koje mogu da vidim i procitam..:-(
a gdje idu ????????\' bravo majstore pismenost je cudo
Ne dajte im da idu trebaju nam i oni :D
hahahahahah ej pa kolike greške pravitee
odlazak??? haha