Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A u Juventusu nije mogao da igra pored raspalog Bentankurca i Matuidija, Rabiota... šta li Sarri i Allegri vide u ovima, pogotovo u prvoj dvojici, to mi nikako nije jasno
@Nestea bentacoure je odlican igrac a pritome i mlad. Emre je sigurno bolji od Ramseya
@Nestea pa traži fizički jake igrače, jer pjanić ne može da trči, a ronaldo i ostali naprijed nerado se vračaju da pomognu odbrani.ne trebaš ti pitati šta radi sarri kad ne razumiješ osnovu fudbala, još da dodam igrač je dobre kvalitete i mogao je igrati i za juventus, ali trener ima povjerenje u druge igrače.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ubi Dortmund nogama, favoriti za osvajanje