Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikakvo iznenađenje, očekivan poraz Sarajeva
I opet ce nakon ove blamaze da otpuste trenera, a quravela Sabrina ce nastaviti uzimati 12 milja mjesecno i kupovati krpice i zlato po trznim centrima. Pa Sarajevo nema navijace, nego jadove, cije se vodje prodaju glavonjama iz kluba za sicu, da ne diraju nesposobnjakovice. Svi pred upravu i otjerati ghovna, a prvo quravelu Sabrinu.
UPRAVA NAPOLJE
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Po cemu je to Sarajevo ili bili koji drugi klub u pretenciozno zvanoj Premier ligi, izraziti favorit. Ovdje je 99;9% igraca amatera i sukladno tome svak svakog moze dobiti
Očekivana pobjeda Tuzla cytija.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Vjerujem da kada bi FKS posudilo igrace tipa Velkoskog, Susica, Pidre, Oremusa i sl. nekim drugoligasima, da bi ih ovi glatko odbili uz sazaljenje i saucesce. Nemoze se burek praviti od tikve i zelja, kakav god majstor trener bio. Uprava, gdje su pare od Tatara, Rahmanovica, Kovacevica...koga vi lazete da ste kokuzi??? Nam vas je izlevatio i treba vam krivicne prijave, pisati, mafijo klubska...sve lazete.
Agoniju Sarajeva je produžila direktorica kluba!!!! Nesposobni i pametni na svakom koraku. Znalo se od Januara 2021 šta će se sve dešavati. Čudo da se uopšte otišlo u evropu.
Meni nije jasno ako su Celik istjerali zbog duga kako Zeljo i Sarajevo igraju sa dugovima ?
Pa zavisi kome su dužni.
tooo Adi....
Buhahaha. Jesmo sarajlice naprasili... 💪💪💪💪💪💪💪💪
Slijedi borba do desetog mjesta na ljestvici.
cuj Upravs napolje na stadionu... odete fino pred sjediste u Titovu pa onda Uprava napolje. Samo da znate briga Sabrinu za vas mozete do sutra tako, ona odgovara vlasniku i ako je njemu dobra vi mozete galamiti ili ne dolaziti na utkamice vasa stvar. Sabrina nema morala i ona nece dati ostavku a Bogami koju platu ima tesko bilo ko drugi.
Pobijedio manje slab tim. Sarajevo fizicki jace, ali nikakva igra, mislio sam da je City jace ali eto uz malo srece uzeli su i pobjedu.
Prskanje po njanjama. Hahahahahahahahahahahaha
Željo prvi u gradu
ko se ruga, poseruga
NE ZNA SE KO JE GORI SARAJEVO ILI TUZLA CITY
NEMOJTE IH Ba' TO SU D I V O V I. Ha,Ha,Ha😭🙃🐟🐟🐟🐛!!!!