Komentari (592)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igrac utakmice za armeniju Zukanovic. Jel igrao pjanic ?
Emir Spahic - njegov stav i pravi bosanski kabadahija, Misimovic - njegova magija i gracioznost, Vedad Ibisevic - Njegov osjecaj za gol... SAMO nam to fali.. ebo te besic kojeg vadis u 75oj i ebo te duljevic koji uvijek ima potez viska.. zovi hajrovica i zovi krpica ili ahmetovica da moze dzeksona zamijeniti u 80oj jer realno nema ga od 70te minute :)
@hare44 Robi je dobar covjek na hljeb bi ga namazao. Bio je i dobar igrac. Ali na zalost, za trenera nije. Upropastice svoje igracko ime, ako vec nije. Gdje god je bio trener, a to je sad vec poprilican broj godina, nista nije uradio. Ne mozes Robi sa igracima biti jaran. Igracima moras hebati sve po spisku, da bi iz njih izvukao najbolje.Ima onaj srbo Mamic njuh, nevjerovatno, znao je da Robi nije za trenera. Ovaj poraz je kraj u kvalifikacijama.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
E cuj 4:2 Zuka oprosti se sam bogati Ja ne znam ni gdje armenija na mapi hahahah
ebo nam besic mater
Roberte odlazi !!! Jbo li ti Zukanovic mater
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Joj kako mi na k idete sa tim kriv ovaj onaj, pa evo godinama se igra i uvijek je isto. Stisnite muda i recite da nemate pojma, kao sto nemate. Hodaju isto mrtvaci, nema damara u njima u od 60 minute. Znaci zakljucak, pojma nemamo i doviđenja. Skršila nas Armenija. Jadnici smo pravi
Poslije ovoga ja mislim da oni više ni sebi nisu zanimljivi, a kamoli nama, običnim smrtnicima..
Zmajevi!??.. 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁🙏
Ona dova sa Ciglana,pogrešno proučena..Vjetar je odnio u Jermeniju i eto ti belaja...
Hahaha bosnje popusile 4:2 od armenije, armenija je za bih ono sto je portugal za srbiju, stvarno jadno. Nema veze, sutra gledajte kako svjetski viceprvaci deru takve ekipe od kojih vi pusite. Hrvati slovacima u gostima zabiju 4 komada ko sto bosnje prime od jedne armenije. Hrvati idu dalje, srbi i bosnje puse kao uvijek.
@zgembo.adislic i kao sto sam prije mjesec dana napisao glavni krivac ce vam biti prosinecki, glupe bosnje nikad nece pameti doci, ne pravi se pita od govana.
ima li ko normalan ovdje da objasni kako mozemo preko lige nacija na prvenstvo posto smo kvalifikacije ispusili? hvala
ima jos uvijek sansa preko lige nacija....
@Bridgestone a ima ima, samo se ti nadaj bosnjo, ne pravi se pita od govana.
Nije nam se dalo, među nama grube riči, a i mi priko voje, možda bolje je ovako
kmeeee kmeeeee. Apajati , Apaurini ...heljp heljp
vratite nam Papeta !
Dva poraza u jednom danu
Ali zato 3. mjesto moze da se dostigne.
@junuz važno je da se družimo i igramo i da smo feslije
Armeni izasli na paradu ponosa i pokazali kako se zigu protivnik....auuuu. oderashe hina sto bi reko iztarcina
Jako težak i tužan je današnji dan za prosječnog Bošnju..
Eto..a nas sinoc zezate..ne zna se ko je crnji i gori..od zleg oca i jos gore majke..jedino Hrvati igraju fudbal..ostalo..amateri..da se ne kazemo..