Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajd bar sad gledamo tika taku bez Petrovica ;)
Stannis Za tikataka treba znati igrati lopte...
Zeljo je bolji od Celika
Jedna sasvim nova taktika u svijetu fudbala, natjerati protivnika da sam sebi da gol...samo jos dva kluba na svijetu mogu ovo :D
Ne da-zabije golcinu
Ćosić potpisuje za Zelju sljedece sezone
blam jbg...
Kakvi natrcao, ciljao...ciljao , a interna je stvar koliko je profitirao ovom izvedbom ... cijeli zivot treniras i uvjezbavas poziciju koju igras i onda lafo natrcis na nju i zabijes je.. lazi me lazi vjerovat cu sve..
sad se vidi da je Petrovic s ovom ekipom izvuko i vise od maximuma a Misimovicu red bi bio da odrijesis kesu i dovedes igrace koji su dostojanstvsni Zeljinog dresa dosta je vise marketinga i furanja raje, ovo vcrs je tboj fijasko jbo igro pogledaj koliko je ljudi doslo!!!
Gaucho Najlakse je trenera zamijeniti, ne moze se pita od govana napraviti...
sa Bajicevim parama zavrsite istok platite Butmiru da vas vise ne prozivaju..ispasti cete lopovi
Sveli su mog Želju, na prosječni mahalski klub. Protivnik ako sam sebi ne da gol, Željo neće. Samo ne znam jel Želju više brukaju igrači na terrnu ili trener izjavama.
Iz godine u godinu sve slabiji fudbal i sve manje gledalaca. Doslo se do centimetar iznad dna...
Jovan mora igrati od 1 minute, mali Žeric debil nad debilima.
Imam osjecaj da cete zaliti sa "Čelom"
ove nase stadione treba uzorati posaditi maline bjedno
Koliko ofiran autogol, dobio pare milion posto.
Znate šta je Sarajevo za ovog Zeljo??? Grad !!!Hahahahahaha
Meni su u nekoliko navrata pucani minusi ovdje na klixu sad u ljetnom predkolu kad sam pisao i govorio da ZELJO nema ni taktiku ni igracki kadar za dobre rezultate.Jeli bio Petrovic odgovoran ili uprava kluba za ovakvo stanje to oni znaju ali je sigurno da riba smrdi sa glave prema repu
znaju li oni da smiju dati 2,3,4 ili 5 golova... ali opet volim te zeljo!
Ja samo ne znam gdje su ostali klubovi bili kad se ova nafaka dijelila...