Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JESI VALA ADEBAJORU (A DE BA JORU) DOSADAN VIŠE... DVA I PO\' METKA PROHUJALA PORED AUTOBUSA I TI SE UKENJ0 K\'O GRLICA ;-) ONO FAKAT, NE TREBA GRANATA DA NEKO ZAGINE, DOSTA JE I TAJ METAK, AL\' ŠTO JE PRIĆERO S TIM CMIZDRENJEM, VALAH JEST PRIĆERO ;-)
imal dje babe atifa? a?
pa vidis naseg dzeke, igro fudbala u podrumu, hranio se u podrumu - jedna kriska hljeba dnevno, nije imo vitamina i proteina, fudbalski teren mu je bila jedna soba u podrumu 2x2, a sem toga nije ima loptu nego krpenjacu, zato smo ga svi zvali klocem. To su burazeru pravi uslovi da bi postao neko i nesto a niko o tome ne pise.
GGG
GG
\"da ti roknu samo dvije...sve bi ti se samo kazalo...\"
kako je tek nama bilo dok su nas ovi iz genocidne tvorevine svaki dan granatirali, nije ni cudo sto je haman sve ludo.
pa sta bi rekli za Dzeku, dijete bilo cijeli rat u Sarajevu, pod granatama kao i ostatak stanovnistva pa eno ga normalan i zabija golove...ne se.i mame ti.
a eto sto nasi domaci igraci ne mogu da se koncentrisu na utakmice... par metaka prohujalo nigeru pored glave i ukenjo se. nasi donosili vodu pod kisom granata, igrali se zmire u dzamijskim dvoristima dok su munare padale... ah zivot zivot...
De pic.ko vise ne placi, ovo je 10. put da on nesta kuka, nabijem te vise....
patetika
joj u nas granate svaki dan rokale ovaj idiot se usro ,samo prica o istom,a milione zaradjuje,pa idi psihijatru jarane
sta bi rek\'o da si rat prezivio?!