Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitanje za autora ovog clanka, majstore jel si ti uopšte pogledao klip koji si postavio u prilogu ili si samo nasumice prepisivao sa drugih medija? Na klipu, u poslednjem kadru, se jasno vidi da ga je igrac MU zakacio. Vidim svi svetski mediji se raspisali o ovoj "simulaciji", a niko da pogleda klip...
Ja bi ovakve situacije kažnjavao naknadnim crvenim kartonom. Definitivno treba uvesti pravilo da se nakon završene utakmice mogu promijeniti sudijske odluke po pitanju nekih stvari jer jebiga nepravda će da uništi fudbal jednog dana.
PA NIJE PREKRSAJ BIO ZA CRVENI KARTON JARANE. JES FAUL BIO ALNIJE ZA CRVENI JARANEMOJ
Crveni bih dao ovom što simulira.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zapeo čovjek za zrak:)))
Jesi li pregledao klip do kraja, jer se na kraju vidi da ga je zakačio ?
pa bilo je malo kontakta :P