Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kojeg dana, godine, milenija.
PLACENICKA STOKO od redakcije klixa...zasto blokirate komentare na nebitne clanke a ostavljate slobodne komentare na clanak prenosa komemoracije i dzenaze zrtvama GENOCIDA u Srebrenici?!!
IGRAJ BORDO BIJELI ALE ALE
Zar nije sramota da sva pojacanja sjede na klupi???? Zasto ste dovodili pojacanja i istrosene rage koje, da su mogle u npr. poljsku 3. ligu otisle bi i ne bi se okrenuli za SVETINJOM!!!! Dajte djeci sansu da igraju ali ih svezite ugovorima da ne odu nakon dvije sezone bez odstete i kao formirani igraci, pa da nas onda pod zastavom Zrinjskog ili Sirokog deru ko janjad , dok stari i istrosenoi igraci "igraju" i jedva cekaju da pobjegnu u Koreju ili Uzbekistan itd.
sta ste napisali,jedva shvatih ko za koga igra....pa razdvojite malo rijeci, sta ste sve spojili... rijesi danas Ahmete da na miru idemo u Firencu :)
Pored propalog ljeta zbog dosadnih kiša treba još da se ubijemo prateći ova pretkola naših nazovi ekipa???
bem ti drzavu kad nemas prenose kako utakmica tako ni sjednica parlamenta.....
Arena 1 prenosi
Ima prenos na sport club 1
hoće li prenositi bht?
hahahhahahahah dobar!