Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad moramo dobiti sve 3 utakmice i da očekujemo da Finska kiksa . Hajd' nema veze , prežalit cemo i ove kvalifikacije , nije nam prvi put .
Sasvim moguc scenarij, Finska nije favorit u Grckoj, a mi favoriti u svakoj do kraja. Ukljucujem tu i Italiju jer im ne treba pobjeda i sumnjam da ce igrati s najjacim sastavom.
Teoretski nije isključeno , ali da kažes da smo favoriti u preostalim utakmicama to je malo previše. S obzirom kako igramo i kako Finska i Italija igraju ,šanse su nam 1% .
Ne znam zasto niko nema povjerenja u zilavi lihtenstajn
Sve izgubili dabogda 😘
Covjek izgubio bodove protiv ekipa na kojima je Lihtenstajn uzeo po koji bod, da casno otkaz al nasi ga vrate eeeeeeee tugo tugo. Ako veceras dobiju kad se kalkulatori isucu, a Zabari nas tuku sa 3 sastavom.
Ma samo da mlatnemo ova pogancere Grke pa sta bude….
Ja samo kad vidim ovog Prosineckog.....ni M od moitvatora, rekao sam to vec jednom.... a mislim da i nije neki veliki nogmetni znalac
Pobjedimo sve tri utakmice,Pukkiju se mama razboli I ti je to.Idemo sigurno na evropsko.
Sretno našim momcima...
@Burbon Nova BH...
u svakom slucaju imamo jos jednu priliku kroz ligu nacija zato ne kakite
Dao bog da izgubite...
od koga mi izgubismo, braćo moja mila...
sve je to lijepo ali finska je upravo na +5
Ja sam cuo da jaje moze biti rovito, ali eto i Visca je rovit. Neka nama Hajrovica, on je odlican za Grcku, DACE IM DVA KOMADA. Jos kasnije kad udje Visca ako ne bude ko meko kuhano jaje, ima da ih uzmemo 4-0
Sad treba sve pobjediti do kraja a Grci da uzmu bod zadnje kolo Finskoj..
Meni su najjaci komentari : " IMA NADE , AKO OVO , AKO ONO" HAHAHAHHA.... MI SMO PODOJKILI I TO JE JEDINA ISTINA ;) Armenija koja Lihtenštajn nmze dobiti , dobije nas 4:2. Nismo dostojni Europskog prvenstva i to je jedina ISTINA