Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ćemo iskreno onda je to veliki Didier Drogba. Čovjek je ipak uzeop Ligu Prvaka u kojoj je trčao kao da mu je 18. Respect!!!
odlaze VELIKI ostaju balerine i zalizani
Pola covjek pola zvijer to je Drogba Didier
drogba bi trebao da pobjedi, al nagradu treba preimenovati u zlatno celo
http://goldenfoot.com STRANICA GDJE MOZETE GLASATI ZA ZLATNO STOPALO... I da, redakcija klix.ba je, namjerno ili slucajno, zaboravila navesti da je i RAUL kandidat za zlatno stopalo!
Fali ovdje Raul..
i zaboravio sam ibru koji je ubjedljivo najbolji igrac milana i sigurno ako ne najbolji onda medju 3 najbolja igraca serie a
drogba ja favorit zbog finala lige rpvaka-ali realno od svih oih igraca u najboljoj su formi cavi, pirlo i kasiljas koji su medju najvaznijim karikama u svojim ekipama pa tu se moze staviti i bufon. ali ja bi dao drogbi zato sto je covjek odlucio ligu prvaka a i odlazi u nogometne legende pa nek ode sa nagradom
Drogba ili Sedorf :D
Nije sto je iz chelsea-a, ali realno... DROGBA.
mislim da bi Buffon trebao dobiti......najveci je lafac!!!