Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je jarane porodica na prvom, posao na drugom a japan tek na trecem mjestu
@gooUser1584080734 Zar nije posao zbog porodice na prvom?
Da jeste tako bih napisao
Ocekivano...polako stvari dolaze na svoje mjesto. Kakva zemlja, takav sport i takvi i rezultati. Da je kakvo takmicenje u nargilanju bili bismo u top 5 u svijetu.
Boliqurci broj 1
Odlicno 51. mjesto kako igramo i gubimo od 151. Hahaha
Kako majku mu j..m kad imaju Pjanica i Dzeku, kako Bosnjo strucnjak/analiticar kaze igrsce kakve repka nikad vise nece ili bar jos dugo nece imati?? Ljudi poginuse za repku 15km pretrce igraju srcem, uvijek su se dokazivali u barazima, na svjetskom.. Ja ne znam kako...
Kad nece da trče nisu ništa bolje ni zaslužili ovo je odličan plasman po igri kakvoj smo pokazali u zadnje tri utakmice .
I pad je let :)
Na kojem su mjestu Hrvatska i Srbija
Cuj tek? Pa redovno ne idemo na velika takmicenja, a nema veresije i sadake ovdje.
realno!
Tonemo,tonemo
Utjeha je da gore valjda ne može. Ali to sam rekao i prošli put.
moze gore, samo suti..ne sluti
Možda bolje stojimo ako se računa rang lista sa one druge strane.
Nije im ni tu mjesto. Sjeverna Irska ih porazi na Grbavici... Parodija.....
Kakvi zmajevi crni to su kokosi i balerine, vecina njih... U svojim klubovima igraju drama, a za reprezentaciju nista... Dok se negdje ne plasiraju zovite ih Kokosi ili Balerine...
Masala ne urekli se, baš nas je krenulo